Unieke oplossing

Maandag 18 januari 2021

Steeds meer mensen werken momenteel thuis en dat is een trend die zal blijven bestaan. En als er dan gegeten moet worden, moet alle apparatuur weer van de eettafel opgeruimd worden. Daar is nu een oplossing voor: de thuiswerktafel.
Unieke oplossing

De oplossing voor thuiswerken: werken, recreëren en eten aan de keukentafel zonder steeds alles te hoeven opruimen.

 

Thuiswerktafel is een nieuwe en gepatenteerde eettafel en werkplek in één, een ruimtebesparende en ergonomische werkplek/eettafel oplossing voor de thuiswerker. Heb je niet de ruimte voor een thuiskantoor of wil je gewoonweg liever comfortabel in je eigen woonkamer werken?

 

De thuiswerktafel is een eettafel en perfecte werkplek in één. Geen beeldschermen en laptop meer op je eettafel, niet meer weggestopt werken in een ongezellig kantoortje aan huis. Vanaf nu werk je in je eigen woonkamer. Zonder de nadelen van een werkplek die ruimte in neemt en de nodige rommel in het zicht laat.

Binnen een handomdraai klap je de thuiswerktafel open (Linkedin-post video 0:17) en start je na het ontbijt aan dezelfde tafel je werkdag. Aan het einde van de werkdag klap je de tafel fysiek dicht, waardoor je ook de dag mentaal afsluit.

 

Voor dit unieke concept wordt er een website ontwikkeld, waar binnenkort meer informatie op komt over dit product. Een mooie oplossing voor veel gezinnen!Links

www.thuiswerktafel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kantoor, project, bureau, buro, meubelen, thuiswerk, werkplek, bureau, thuiswerktafel, #thuiswerktafel, #homeoffice, #soho

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Zelected by House zoekt België
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor België.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Recticel zet matrassendivisie te koop
lees verder
Tarkett in 2021
De wereld keek reikhalzend uit naar 2021 en ook voor Tarkett voelt het nieuwe jaar als een ‘nieuwe kans’. Ralph Jorissen, directeur Nederland bij Tarkett, zet de plannen voor het nieuwe jaar op een rij in een blog op LinkedIn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden