Breed programma R+T Digital

Maandag 18 januari 2021

In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R T digital. 285 Exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R+T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
Breed programma R+T Digital

Messe Stuttgart organiseert een hybride variant van de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen vanwege de beperkingen door het coronavirus. Van de 285 exposanten op R+T Digital zijn er 180 afkomstig uit het buitenland. Naast Duitsland zijn Italië, China, Spanje en Turkije de belangrijkste exposantenlanden. Uit België komen acht exposanten, vijf exposanten zijn Nederlands.

 

In de live periode van R+T digital van 22 tot 25 februari 2021 wordt een uitgebreid ondersteunend programma aangeboden aan de bezoekers. Elke dag heeft een eigen thema, zo is 22 februari de Dag van de Gastronomie, met lezingen over buiten leven en eten en bijbehorende lamellendaken, pergola’s, luifels, zonneschermen en doeken.

 

De R+T Innovatieprijs 2021 wordt ook op 22 februari 2021 uitgereikt. De winnaars van de innovatieprijs worden bepaald in totaal elf categorieën. De jury kan ook verschillende speciale prijzen toekennen. Dit jaar heeft de jury voor het eerst de mogelijkheid om per categorie verschillende prijzen (goud, zilver, brons) uit te reiken. De officiële uitreiking van de R+T Innovatieprijs vindt 's avonds plaats vanaf 18.30 uur en wordt live uitgezonden. Op de Innovatiedag (23 februari 2021) krijgen de bezoekers in korte presentaties een overzicht van de bekroonde producten in de elf categorieën. Alle genomineerde en bekroonde exposanten zijn digitaal te vinden in de Innovations Theme Hall.

 

Op woensdag 24 februari 2021 is de Dag van Vakmanschap. Vertegenwoordigers van verenigingen en experts bespreken de huidige trends en technische ontwikkelingen in de branche in korte presentaties en discussies. Ook het Smart Home Forum vindt dan plaats, met discussies en presentaties over de verschillende mogelijkheden en voordelen van Smart Home. Ook het Nederlandse Somfy is hierbij betrokken.

 

25 februari is de Dag van de Architectuur. Dit programma is volledig in het Duits en veelal gericht op uitdagingen op de Duitse markt. Daarnaast wordt er elke vier live dagen een Engelstalig conferentieprogramma uitgezonden op de stand van R+T Alliance, te vinden in de R+T digital foyer. De huidige trends, ontwikkelingen en uitdagingen waarmee de internationale R + T-markten continu worstelen, worden gepresenteerd en besproken.

 

Los van het ondersteunende programma kunnen bezoekers op het platform www.rt-expo.digital in een virtuele ruimte netwerken en kunnen bedrijven productinnovaties presenteren aan een wereldwijd publiek. Na de R+T digital is de gepresenteerde content nog 365 dagen online beschikbaar tot de volgende R+T.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.digital

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2021, #rt2022, #landesmesse

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Nijntje op de vloer
De Nederlandse ontwerpstudio Maison Deux introduceert samen met 's werelds meest bekende konijn een exclusieve collectie vloerkleden. De iconische en minimalistische ontwerpen van Dick Bruna zijn voor het eerst vertaald naar een collectie wollen vloerkleden met 3D textuur.
lees verder
Renson nieuws op R+T
Tijdens R+T Digital (van 22 tot 25 februari) introduceerde de Belgische Renson groep verschillende noviteiten van zijn merk Renson. Daarnaast gaan de merken Argenta en Rob door onder de nieuwe merknaam Arlu.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Recticel zet matrassendivisie te koop
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden