IMS krijgt directieduo

Donderdag 21 januari 2021

Na zeven jaar in de IMS Group Liechtenstein als algemeen directeur van verschillende Duitse dochterondernemingen (IMS Duitsland, IMS Living, New Look, Nordica), draagt Christoph Gwosdz het leiderschap op 31 maart 2021 over.
IMS krijgt directieduo

Foto: Möbelkultur

 

New Look Möbel GmbH wordt vanaf april geleid door een duo. Voormalig Key Account Manager Nicoletta Manca gaat de uitdaging aan, samen met met Ricardo López, die bij het bedrijf kwam als marketing director en nu ook de managing director is van de Poolse fabriek voor gestoffeerde meubelen. Als managementteam zullen zij New Look Möbel GmbH gaan leiden.

 

Volgens het raad van bestuur van IMS hebben zij met dit duo de ideale en ideale personen gevonden voor de baan bij New Look. Omdat zijn beide goed zijn ingeburgerd en gewaardeerd worden in de detailhandel. Daarnaast zijn zij beide al werkzaam geweest in centrale posities en betrokken geweest bij de herstructurering van de groep. Zo werd in 2017 de exclusieve distributie van de Machalke-producten overgenomen.

 

Na de consistente herstructurering van de groep en een terugkeer naar winstgevendheid, is de IMS Group naar eigen zeggen goed gepositioneerd voor de toekomst. Een sterke focus op online handel was een belangrijke motor en zal, gezien de huidige ontwikkelingen, waarschijnlijk een belangrijk onderdeel blijven van de verkoopactiviteiten van de groep.Links

www.ims.li
www.newlook-polstermoebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubelen, meubel, meubels, bank, banken, zit, zitbank, fauteuil, zitmeubel, productie, stofferen, meubelstofferen, stoffeerder, #machalke, #IMS, #Newlookmoebel

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Zelected by House zoekt België
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor België.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Recticel zet matrassendivisie te koop
lees verder
Tarkett in 2021
De wereld keek reikhalzend uit naar 2021 en ook voor Tarkett voelt het nieuwe jaar als een ‘nieuwe kans’. Ralph Jorissen, directeur Nederland bij Tarkett, zet de plannen voor het nieuwe jaar op een rij in een blog op LinkedIn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden