Unieke interieurstukken verzameld

Maandag 11 oktober 2021

Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
Unieke interieurstukken verzameld

Interieurontwerper Scarlett van Ketwich Verschuur richt met haar team interieurs in, maar verzamelt ook bijzondere en zeldzame stukken. Imposante lampen en gesigneerde Murano vazen, een met een luxe witte bouclé opnieuw beklede Cadaques Sofa, modernistische sculpturen, twee kamer hoge Orangerie Window spiegels, een spectaculaire set 70’s Peacock Wicker Chairs, een gigantische 70’s Clam Shell te gebruiken als champagne cooler en nog veel meer hoort thuis in de collectie.

 

De bedoeling is dat de unieke stukken uiteindelijk in juiste interieur terecht komen. Equilibre Heritage neemt echter ook persoonlijke zoekopdrachten aan en gaat op jacht naar bijzondere stukken met een goed verhaal. Het entrepot is open op afspraak.Links

www.equilibre-heritage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, tentoonstelling, meubel, decoratie, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, stoel, fauteuil, bank, tafel, #equilibreinteriors, #equilibreheritage

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden