Unieke interieurstukken verzameld

Maandag 11 oktober 2021

Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
Unieke interieurstukken verzameld

Interieurontwerper Scarlett van Ketwich Verschuur richt met haar team interieurs in, maar verzamelt ook bijzondere en zeldzame stukken. Imposante lampen en gesigneerde Murano vazen, een met een luxe witte bouclé opnieuw beklede Cadaques Sofa, modernistische sculpturen, twee kamer hoge Orangerie Window spiegels, een spectaculaire set 70’s Peacock Wicker Chairs, een gigantische 70’s Clam Shell te gebruiken als champagne cooler en nog veel meer hoort thuis in de collectie.

 

De bedoeling is dat de unieke stukken uiteindelijk in juiste interieur terecht komen. Equilibre Heritage neemt echter ook persoonlijke zoekopdrachten aan en gaat op jacht naar bijzondere stukken met een goed verhaal. Het entrepot is open op afspraak.Links

www.equilibre-heritage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, tentoonstelling, meubel, decoratie, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, stoel, fauteuil, bank, tafel, #equilibreinteriors, #equilibreheritage

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden