Umage onthult nieuwe meubels

Vrijdag 12 februari 2021

Umage Kopenhagen onthult een nieuwe collectie meubels. Volgens het bedrijf worden zijn allen gekenmerkt door een combinatie van functionaliteit en aantrekkelijk Deens design.
Umage onthult nieuwe meubels
Umage onthult nieuwe meubels Umage onthult nieuwe meubels Umage onthult nieuwe meubels

Umage (voorheen Vita Copenhagen) is voornamelijk bekend van verlichting. Eerder stond het bedrijf daarmee op de onder meer de Imm Cologne en DWI. Maar nu onthult het Deense bedrijf alweer een nieuwe meubelcollectie.

 

Ten eerste de allereerste eettafel van de fabrikant. Umage besteed in het design van de Comfort Circle (foto 1), veel aandacht aan detail in de druppelvormige poten met gegroefde details. De eettafel heeft massief eikenhouten poten en een tafelblad van eikenfineer en is ontworpen door de medeoprichter en Chief Creative Developer van Umage, Søren Ravn Christensen. De tafel is verkrijgbaar in eiken, donker eiken en zwart eiken met een diameter van 120 cm.

 

Maak kennis met een uitbreiding van de loungestoel, A Conversation Piece-collectie, met twee nieuwe items: een loungestoel met een hoge rugleuning en een poef (foto 2). De twee nieuwe dessins zijn verkrijgbaar in eiken, donker eiken en zwart eiken en zes verschillende stoffen, waaronder een nieuwe teddystof met een zachte lange pool (foto 3). Extra stoffen en leer van Kvadrat en Sorensen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De volledige collectie biedt de mogelijkheid om de bekleding in enkele minuten zelf te verwisselen om het uiterlijk en de kleur van de stoel bij te werken.

 

De meubelcollectie in zwart gebeitst eiken heeft een mannelijke uitstraling die een natuurlijke zwier aan het interieur toevoegt. De nerf van de eik is zichtbaar door de zwarte kleur en nodigt de natuur van binnen uit voor een uitdrukking die zowel warm als authentiek is. Diverse meubelen van Umage zijn nu in dit materiaal beschikbaar: de Treasures kast (foto 4), A Conversation Piece loungestoel, One More Look spiegel en The Reader vleugelstoel.Links

www.umage.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, kast, tafel, eettafel, #umage, #vitacopenhagen

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden