Next generation klassieker

Maandag 15 februari 2021

De Pebble Chair is de nieuwste klassieker die geďntroduceerd wordt door het Belgische meubelmerk Ethnicraft.
Next generation klassieker
Next generation klassieker Next generation klassieker Next generation klassieker

Geïnspireerd op haar vorige klassiekers introduceert Ethnicraft een nieuwe klassieker: de Pebble-chair. Deze stoel uit sterk natuureik kijkt nostalgisch naar haar voorgangers en belooft de eenvoud, vertrouwde vormen en stevigheid die Ethnicraft omarmt. Het bescheiden design blendt vandaag én morgen in iedere woonstijl: aan een ronde of rechte tafel, in het huidige interieur en dat van een volgende generatie. Met dit solide, maar gesofisticeerde ontwerp zit je kortom nog decennia lang stijlvol en comfortabel.

 

Het van oorsprong Belgische merk heeft een grote collectie van moderne design meubels met een eigentijdse uitstraling en tijdloos design in massief teak- en eikenhout! Opgericht en gevestigd in het Belgische Boom, heeft Ethnicraft met inmiddels fabrieken in Azië en Oost-Europa en verkooppunten op elk continent.

 

Wat al die jaren hetzelfde is gebleven is de merkslogan, die vanaf dag één werd gevoerd: Emorational. Een samenstelling van de Engelse termen 'emotional' en 'rational'. Deze woordenmix geeft een perfect beeld van de visie van Ethnicraft. Zo moeten meubels naast functioneel ook duurzaam in vorm en materiaal zijn. Daarnaast zijn de meubels zo ontworpen dat het een goede balans is tussen de natuur van het massieve hout zelf (warm, ruw en krachtig) en een tijdloze, minimalistische lijn.
Links

www.ethnicraft.com

Tags

Meubels, stoelen, tijdloos, hout, klassieker, design, ontwerp, modern, eigentijds, teak, eikenhout, Belgie, boom, #ethnicraft

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder
 
Bestaande Montis series uitgebreid
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden