Tweede editie Festival Interieur

Dinsdag 10 mei 2022

Op 8 april introduceerde BNS Crisp zijn eerste consumentenmagazine Stylist! op Festival Interieur. Het blijft niet bij één, op 13 mei vindt alweer een nieuwe editie plaatst, bij Cosentino in Amsterdam.
Tweede editie Festival Interieur

Het Stylist! magazine is vanaf nu te bestellen via de website van BNS Crisp. Ook kan hier een sneak peak bekeken worden. Het magazine is ook beschikbaar bij diverse partners van de branchevereniging. Het tweede Festival Interieur op 13 mei duurt van 10:00-15:30 uur en wordt volgens het bedrijf een inspirerende dag met verschillende keynote’s.

 

Brandbuilder en expert op het gebied van smartphone fotografie, Eef Ouwehand geeft een inleidende keynote en aansluitend een praktische workshop over het maken van het perfecte flatlay beeld. Kunstcurator en founder van Young Collectors Circle, Nadine van den Bosch geeft de masterclass 'Kunst & Interieur'. Deze masterclass is volgens BNS Crisp een unieke kans om kennis te maken met dit boeiende onderwerp.

 

Het aantal plaatsen voor Festival Interieur is volgens de branchevereniging beperkt, dus wie deel wil nemen moet zich snel aanmelden. Ook niet leden zijn welkom, voor € 45; wie na afloop besluit om volledig lid bij BNS Crisp te worden ontvangt dit bedrag retour.

 

N.B. Bij Cosentino vindt op 17 juni ook de zomernetwerkborrel van De Interieur Club plaats.Links

www.bnscrisp.nl
www.cosentino.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, brancheorganisatie, branchevereniging, stylist, binnenhuisarchitect, interieurontwerp,ontwerp, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, magazine, #crisp, #bnscrisp, #festivalinterieur

Gerelateerd nieuws
 
Mijn digitale zaak
lees verder
Gezellige zomeravonden rond vuur
[Sponsored artikel] - Heerlijk lange zomeravonden, het is dus tijd om de vuurkorf en de BBQ te voorschijn te halen. Toch mag je niet zo maar in het wilde weg een vuurtje stoken. Wat zijn dus de do’s en don’ts voor vuur in je tuin?
lees verder
 
Eerste signaal zwakkere consumptie
lees verder
Design District 2022
Van 8 tot en met 10 juni konden interieur professionals een bezoek brengen aan Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Alhoewel de beurs pas een half jaar geleden ook al plaats vond, zijn er toch nog 5.492 bezoekers naar de beurs gekomen.
lees verder
Voordelen Pvc ramen en deuren
[Sponsored artikel] - Bij renovatie van je huis, kan je de materiaalkeuze van je ramen of deuren kiezen: hout, aluminium of pvc. Over pvc bestaan helaas tal van misverstanden. Toch is pvc hierbij een slimme keuze: alle voordelen op een rijtje!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden