Duurzaam Spoga+gafa

Vrijdag 06 mei 2022

Het thema Duurzame tuinen staat dit jaar centraal op de Spoga+gafa, die voor het eerst in het voorjaar plaatsvindt. Van 19–21 juni draait alles om innovatieve oplossingen, inspiratie voor het bedrijfsleven en netwerken. De ticketshop is geopend.
Duurzaam Spoga+gafa
Duurzaam Spoga+gafa Duurzaam Spoga+gafa

Hoe duurzaam is de groene industrie? Waar staat de groene industrie vandaag als het gaat om duurzaamheid, wat kan er beter - en wat moet er veranderen om echt groen te zijn? Hoe is het de megatrend duurzaamheid te implementeren op een manier die voor iedereen winstgevend is? Deze vragen staan centraal op de internationale outdoorbeurs Spoga+gafa.

 

In samenwerking met exposanten en experts richt Spoga+gafa 2022 zich op producten die zijn vervaardigd op een manier die hulpbronnen en innovatieve oplossingen bespaart. In lijn met het trendthema wordt er een rondleiding gegeven langs duurzame oplossingen en producten van exposanten.

 

Exposanten op Spoga+gafa richten zich al langer op recycling en duurzame productieprocessen. Als een van de eerste tuinmeubelfabrikanten combineerde het bedrijf Zebra hoogwaardig design met duurzame productie. Al meer dan tien jaar wordt de collectie Greenline uitsluitend gemaakt van gerecycled teakhout en wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe meubels. Het oude hout draagt ​​niet alleen bij aan het behoud van hulpbronnen, maar maakt ook elk meubelstuk uniek met zijn gebruikssporen.

 

De Italiaanse meubelfabrikant Nardi laat zien hoe oude meubelen van polypropyleen kunnen worden omgevormd tot stijlvolle buitenobjecten. Zoals een modulair wandsysteem voor gemaakt van gerecycled polypropyleen (foto 2).

 

Ook de Braziliaanse hangmatten en hangstoelen van de fabrikant Amazonas (foto 3), die zijn genaaid van gerecycled katoen, hebben een nostalgische charme. Voor het onderstel gebruikt het bedrijf FSC-gecertificeerd hout uit duurzame bosbouw.

 

Toegangstickets voor de Spoga+gafa zijn hier te verkrijgen.Links

www.amazonas.eu
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.nardioutdoor.com
www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.zebra-moebel.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #koelnmesse, #spogagafa, #homemeetsspogaandgafa, #zebra, #nardi, #amazonas

Gerelateerd nieuws
 
Mijn digitale zaak
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder
Gezellige zomeravonden rond vuur
[Sponsored artikel] - Heerlijk lange zomeravonden, het is dus tijd om de vuurkorf en de BBQ te voorschijn te halen. Toch mag je niet zo maar in het wilde weg een vuurtje stoken. Wat zijn dus de do’s en don’ts voor vuur in je tuin?
lees verder
Nieuwe winkel The Gallery
Retailer en webshop Misterdesign opent tweede showroom ‘The Gallery’ in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe designparel bevindt zich op steenworp afstand van de al bestaande winkel in het pand van voormalig autogarage ‘Pompen en Verlouw’.
lees verder
 
Eerste signaal zwakkere consumptie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden