Trendz voortvarend gestart

Maandag 14 januari 2019

Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
Trendz voortvarend gestart
Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart

Foto 1: Kristal van het Tsjechische Cerva Design - 2: Prachtige keramische bloemenzee van de kersverse importeur BraveMaria - 3: Keurig op een rij By Mooss van Van Hoogendam Interiors - 4: Dekens en plaids van Klippan door Dynamic Comfort - 5: Earthware opent binnenkort een showroom in Culemborg - 6: Op het Kennisplein o.a. de workshop: Leer de kunst van het inpakken!


Trendz is ook vandaag, maandag 14 en dinsdag 15 januari nog te bezoeken. Hierbij worden al enkele voorbeelden die er te zien zijn getoond.

Mascha de Bruin, head of events van Easyfairs Evenementenhal voor Trendz en Incoda, is net als veel exposanten nu al zeer tevreden. Het aantal exposanten is stevig doorgegroeid naar 375. Vorig voorjaar stonden er nog 250 en afgelopen najaar zo'n 300.

Daarom is ze ook zeer te spreken over de plannen tot vergroting van de beursvloer op de verdieping, waardoor de galerij wordt uitgebreid met de zalen er achter. Dan zal er onder meer ook meer ruimte zijn voor inspiratie en lezingen, die deze editie op het kleine, maar goed bezochte Kennisplein plaatsvinden.

De eerste editie van Trendz Belgium, georganiseerd door het Belgische zusterbedrijf, wordt eind deze maand (27-29 januari) gehouden tegelijk met een beknopte uitvoering van de interieurtextielbeurs Intirio in Gent.

 Links

www.cervadesign.com
www.dynamiccomfort.nl
www.earthware.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.intirio.be
www.klippan.nl
www.trendzbelgium.be
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #intirio, #trendzbelgium, #trendzbe, #trendz, #trendzgorinchem, #trendzvoorjaargorinchem, #cervadesign, #bravemaria, #bymooss, #hoogendaminteriors, #klippan, #dynamiccomfort, #earthware, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
Woninginrichting april weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in april 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in april 2018. De interieurbranche doet het zelfs veel beter!
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden