Trendz voortvarend gestart

Maandag 14 januari 2019

Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
Trendz voortvarend gestart
Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart

Foto 1: Kristal van het Tsjechische Cerva Design - 2: Prachtige keramische bloemenzee van de kersverse importeur BraveMaria - 3: Keurig op een rij By Mooss van Van Hoogendam Interiors - 4: Dekens en plaids van Klippan door Dynamic Comfort - 5: Earthware opent binnenkort een showroom in Culemborg - 6: Op het Kennisplein o.a. de workshop: Leer de kunst van het inpakken!


Trendz is ook vandaag, maandag 14 en dinsdag 15 januari nog te bezoeken. Hierbij worden al enkele voorbeelden die er te zien zijn getoond.

Mascha de Bruin, head of events van Easyfairs Evenementenhal voor Trendz en Incoda, is net als veel exposanten nu al zeer tevreden. Het aantal exposanten is stevig doorgegroeid naar 375. Vorig voorjaar stonden er nog 250 en afgelopen najaar zo'n 300.

Daarom is ze ook zeer te spreken over de plannen tot vergroting van de beursvloer op de verdieping, waardoor de galerij wordt uitgebreid met de zalen er achter. Dan zal er onder meer ook meer ruimte zijn voor inspiratie en lezingen, die deze editie op het kleine, maar goed bezochte Kennisplein plaatsvinden.

De eerste editie van Trendz Belgium, georganiseerd door het Belgische zusterbedrijf, wordt eind deze maand (27-29 januari) gehouden tegelijk met een beknopte uitvoering van de interieurtextielbeurs Intirio in Gent.

 Links

www.cervadesign.com
www.dynamiccomfort.nl
www.earthware.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.intirio.be
www.klippan.nl
www.trendzbelgium.be
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #intirio, #trendzbelgium, #trendzbe, #trendz, #trendzgorinchem, #trendzvoorjaargorinchem, #cervadesign, #bravemaria, #bymooss, #hoogendaminteriors, #klippan, #dynamiccomfort, #earthware, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
Roaring twenties van Alhambra
De Spaanse stoffenfabrikant Alhambra introduceert Gatsby, een stoffencollectie geÔnspireerd op de roaring twenties.
lees verder
 
Libeco nieuws op Proposte
lees verder
R+T reorganiseert
Het team van de triŽnnale vakbeurs R+T in Stuttgart heeft de afgelopen tijd enkele wijzigingen ondergaan.
lees verder
Brouwers bodems naar Dicobed
Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
lees verder
Naturel lente bij Lifestyle-interior
Headlam heeft haar gordijnstoffencollectie onder het label Lifestyle-interior uitgebreid met nieuwe naturel items.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden