Trendz voortvarend gestart

Maandag 14 januari 2019

Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
Trendz voortvarend gestart
Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart Trendz voortvarend gestart

Foto 1: Kristal van het Tsjechische Cerva Design - 2: Prachtige keramische bloemenzee van de kersverse importeur BraveMaria - 3: Keurig op een rij By Mooss van Van Hoogendam Interiors - 4: Dekens en plaids van Klippan door Dynamic Comfort - 5: Earthware opent binnenkort een showroom in Culemborg - 6: Op het Kennisplein o.a. de workshop: Leer de kunst van het inpakken!


Trendz is ook vandaag, maandag 14 en dinsdag 15 januari nog te bezoeken. Hierbij worden al enkele voorbeelden die er te zien zijn getoond.

Mascha de Bruin, head of events van Easyfairs Evenementenhal voor Trendz en Incoda, is net als veel exposanten nu al zeer tevreden. Het aantal exposanten is stevig doorgegroeid naar 375. Vorig voorjaar stonden er nog 250 en afgelopen najaar zo'n 300.

Daarom is ze ook zeer te spreken over de plannen tot vergroting van de beursvloer op de verdieping, waardoor de galerij wordt uitgebreid met de zalen er achter. Dan zal er onder meer ook meer ruimte zijn voor inspiratie en lezingen, die deze editie op het kleine, maar goed bezochte Kennisplein plaatsvinden.

De eerste editie van Trendz Belgium, georganiseerd door het Belgische zusterbedrijf, wordt eind deze maand (27-29 januari) gehouden tegelijk met een beknopte uitvoering van de interieurtextielbeurs Intirio in Gent.

 



Links

www.cervadesign.com
www.dynamiccomfort.nl
www.earthware.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.intirio.be
www.klippan.nl
www.trendzbelgium.be
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #intirio, #trendzbelgium, #trendzbe, #trendz, #trendzgorinchem, #trendzvoorjaargorinchem, #cervadesign, #bravemaria, #bymooss, #hoogendaminteriors, #klippan, #dynamiccomfort, #earthware, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
Spotlight debuut in DWI
De derde editie van de beurs Spotlight op 10 en 11 maart 2019 wordt de eerste keer in DWI (De Woonindustrie)-filiaal De Beursfabriek in Nieuwegein gehouden.
lees verder
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Nieuwe behang Topaz en Mini Me
lees verder
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden