Trendz Najaar krijgt extra beurshal

Maandag 25 maart 2019

Trendz Najaar 2019 krijgt er een volwaardige beurshal bij. Evenementenhal Gorinchem start binnenkort namelijk met de verbouwing van de bovenverdieping. Vanaf augustus is er daardoor 2.000 extra vierkante meter beursvloer beschikbaar.
Trendz Najaar krijgt extra beurshal

Volgens Mascha de Bruin van de Evenementenhal Easyfairs wordt de tweede beurshal een hypermodern en ruim. Zo worden de laatste technische snufjes ingezet en verbinden twee nieuwe roltrappen de begane grond en de nieuwe hal met elkaar.

 

Met de vernieuwde bovenverdieping in het vooruitzicht krijgt Trendz de kans om zich verder te ontwikkelen. De eerste initiatieven die plaats krijgen op de bovenverdieping van Trendz Najaar 2019 zijn al bekend: een start-up plein, een vernieuwing in het aanbod van standhouders op het gebied van fashion, bijouterie & lederwaren en fairtrade, een extra tweede kennistheater en een uitgebreider aanbod voor de bloemist.

 

Naast allerlei ontwikkelingen voor de bovenverdieping is de organisatie van Trendz druk bezig met haar kennisprogramma. Dit werd dit voorjaar gelanceerd en krijgt een vervolg op Trendz Najaar. Binnenkort maakt de organisatie de eerste twee sprekers bekend. Trendz Najaar vindt plaats op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden