Tijdloze luxe van wol

Maandag 25 oktober 2021

De nieuwe Wonderful Wool vloerenkleden en tapijtcollecties van Dessotarkett. haken in op de tijdloze luxe van wol op de vloer.
Tijdloze luxe van wol
Tijdloze luxe van wol Tijdloze luxe van wol

Een wollen kleed geeft het ultieme gevoel van comfort en luxe in huis. Met de nieuwe Wonderful Wool collectie onder het Desso-label van Dessotarkett kun je zelf een wollen vloerkleed of kamerbreed tapijt op kleur en dessin kiezen en op maat kan laten maken. Creëer zo een duurzame en warme basis in je interieur met keuze uit vier sfeergroepen: Influences of Red, Touch of Green, Hint of Blue en Tones of Grey.

 

Bij de inrichting van ons huis zijn we milieubewust en omarmen we duurzaamheid, ambacht en eerlijke materialen, zo weet Desso" 'Wol staat dan met stip op één als natuurlijk materiaal dat authentiek, zacht en warm is. Met een wollen tapijt creëer je dé basis voor een huiselijke en veilige sfeer.' Bovendien biedt de nieuwe Wonderful Wool collectie een grote diversiteit aan structuren en kleuren.

 

Ronde en organische vormen spelen de hoofdrol in de nieuwste woontrends. In de Wonderful Wool collectie kun je een keuze maken uit een ronde, ovale, geometrische en zelfs een organische vorm voor een vloerkleed op maat. Het voordeel van wol is dat het vuilafstotend is en gemakkelijk schoon te maken; vlekken haal je er met lauwwarm water uit door voorzichtig te deppen.

 

Deze nieuwe collectie is grotendeels gemaakt van wol uit Nieuw - Zeeland. Dit staat bekend als sterkste, witste en schoonste wol ter wereld. Vandaar de heldere kleuren en de veerkracht van een wollen tapijt. Alle vloerkleden worden uitgevoerd met een origineel Desso label dat volgens de vloerenfabrikant staat voor een duurzaam productieproces, kwaliteit en garantie.Links

www.dessotarkett.nl
www.tarkett.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, wol, karpet, nieuwzeeland, #dessotarkett, #tarkett, #desso, #wonderfulwool, #woolofnewzealand

Gerelateerd nieuws
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden