Theatrale fauteuil

Donderdag 14 juli 2022

Uit de creativiteit van Bartoli Design werd de theatrale fauteuil Drapť Soleil voor de Italiaanse meubelproducent Laurameroni geboren.
Theatrale fauteuil

Rond, breed en uitnodigend, theatraal en eigentijds, dat is Drapé Soleil van Laurameroni, met een onmiskenbare, iconische en verfijnde look. De fauteuil complementeert de andere producten uit de Drapé-collectie, lineaire en ronde banken, bed, poef en fauteuils.

 

Deze nieuwe aanvulling wordt gekenmerkt door de elegante en overvloedige draperie van de hoes, het resultaat van een nauwkeurig en nauwgezet maatwerk dat de zachte vormen creëert en zorgt dat elk uniek is. Anna en Paolo van Bartoli Design werken al meer dan twintig jaar voor Laurameroni.

 

De fabrikant heeft momenteel drie dealers in de Benelux: Delmi Decor in België, Co van der Horst in Nederland en Espace Lavandier in Luxemburg.Links

www.covanderhorst.nl
www.delmidecor.be
www.lavandier.lu
www.laurameroni.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, zitmeubel, bank, bijzettafel, tafel, salontafel, stoel, eetkamer, fauteuil, designmeubelen, #laurameroni

Gerelateerd nieuws
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
 
Blokker start verkoop meubels
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden