Theatrale fauteuil

Donderdag 14 juli 2022

Uit de creativiteit van Bartoli Design werd de theatrale fauteuil Drapť Soleil voor de Italiaanse meubelproducent Laurameroni geboren.
Theatrale fauteuil

Rond, breed en uitnodigend, theatraal en eigentijds, dat is Drapé Soleil van Laurameroni, met een onmiskenbare, iconische en verfijnde look. De fauteuil complementeert de andere producten uit de Drapé-collectie, lineaire en ronde banken, bed, poef en fauteuils.

 

Deze nieuwe aanvulling wordt gekenmerkt door de elegante en overvloedige draperie van de hoes, het resultaat van een nauwkeurig en nauwgezet maatwerk dat de zachte vormen creëert en zorgt dat elk uniek is. Anna en Paolo van Bartoli Design werken al meer dan twintig jaar voor Laurameroni.

 

De fabrikant heeft momenteel drie dealers in de Benelux: Delmi Decor in België, Co van der Horst in Nederland en Espace Lavandier in Luxemburg.Links

www.covanderhorst.nl
www.delmidecor.be
www.lavandier.lu
www.laurameroni.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, zitmeubel, bank, bijzettafel, tafel, salontafel, stoel, eetkamer, fauteuil, designmeubelen, #laurameroni

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden