Orgatec: ideeŽn, innovatie en inspiratie

Vrijdag 15 juli 2022

Het is nog maar iets meer dan drie maanden voordat de toonaangevende internationale vakbeurs voor de moderne werkende wereld haar deuren opent. Ongeveer 600 bedrijven presenteren zich van 25 t/m 29 oktober op 120.000 vierkante meter.
Orgatec: ideeŽn, innovatie en inspiratie

De uitstekende respons onderstreept volgens Koelnmesse dat de gedwongen pauze als gevolg van de pandemie de grote belangstelling voor Orgatec 2022 geenszins heeft verminderd. De retailsector toont ook veel interesse in de vakbeurs. Zo heeft de Handelsvereniging Kantoor- en Schrijfcultuur (HBS / Handelsverband Büro und Schreibkultur) een eigen stand op de beurs en raadt haar leden aan Orgatec 2022 te bezoeken.

 

De voorzitter van de Vereniging van Duitse Interieurarchitecten (bdia), Pia A. Döll zeg dat ook interieurarchitecten uitzien naar de beurs: 'Alle collega's kijken ernaar uit om klanten, fabrikanten en opdrachtgevers eindelijk weer persoonlijk te ontmoeten. Orgatec is een ideaal platform voor persoonlijke communicatie en professionele dialoog. Naast het internationale exposantenveld en het hoogwaardige vakpubliek, biedt het congres- en evenementenprogramma van Orgatec ook een verscheidenheid aan nieuwe benaderingen van oplossingen en inspiratie voor de urgente uitdagingen waarmee onze verenigingsleden momenteel worden geconfronteerd.' In samenwerking met exposanten en partners als Cisco, Sony, Epson en Telekom biedt Orgatec de mogelijkheid om hands-on de veranderingen te ervaren die voortvloeien uit de snel voortschrijdende flexibilisering van onze woon- en werkomgeving.

 

Orgatec biedt rondleidingen op de beurs aan speciaal samengesteld door architecten voor architecten. De rondleidingen, samengesteld door prestigieuze architectenbureaus, bieden gericht inzicht in de belangrijkste ideeën en oplossingen met betrekking tot onderwerpen als hybride werken, het groene kantoor en kantoorinrichting in het algemeen, benaderd vanuit het individuele perspectief van de architect die die specifieke tour leidt.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Light + motion van Prado
Met Light + motion brengt het designtechnologiemerk Prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden