Lieven weg bij Meubelbeurs

Donderdag 21 juli 2022

Lieven van den Heede is sinds vorige week vrijdag plotseling vertrokken als directeur van de internationale Meubelbeurs in Brussel.
Lieven weg bij Meubelbeurs

Beloofde de Meubelbeurs Brussel twee weken terug nog verrassingen, dit was er zeker een. Lieven van den Heede is maar liefst zestien jaar actief geweest voor de Internationale Vakbeurs van het Meubel Brussel, organisator van de Meubelbeurs Brussel die traditioneel in november wordt gehouden. Dit jaar is de beurs gepland van 6-9 november.

In maart 2015 volgde Lieven directrice Els van Pelt op als directeur. In de afgelopen wat zeven jaar heeft hij die functie met verve en betrokkenheid vervuld, ondanks de soms moeilijke omstandigheden. Zeker in 2020 toen de beurs alleen in digitale vorm gehouden kon worden, wat overigens geen groot succes bleek: het persoonlijke contact is immers altijd de grote kracht van de Meubelbeurs geweest.

De traditionele Balthazars-uitreiking groeide onder zijn leiding uit tot een gelikte show, wat ook geldt voor de presentaties op de beursvloer, zonder concessies te doen aan de geroemde gemoedelijkheid of traditionele gastvrijheid van Brussel. Lieven was ook veel te vinden op andere internationale interieurbeurzen om sfeer te proeven, ideeën op te doen en relaties te onderhouden.

Vandaag liet hij via zijn persoonlijk email weten dat zijn samenwerking met de Meubelbeurs Brussel sinds vorige week vrijdag is beëindigd omdat de raad van bestuur en hij van mening verschilden over welke richting de Meubelbeurs uit moet gaan.

 

P.S. 17-08-2022: De nieuwe directeur is bekend!Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, personalia, lieven van den heede, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Vazen uit papierpulp
Gardeco Objects, producent van kunst- en designobjecten, pakt uit met een nieuwe collectie vazen uit papierpulp, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse ontwerper Domingos Tótora. Elke vaas uit de collectie Vaso Formigueiro is gemaakt uit oud papier en karton.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden