Teraa naar Coretec

Dinsdag 28 december 2021

De ervaren woningtextielman Henk Teraa is vorige maand begonnen bij Coretec, het rigidcore vloerenlabel van US Floors.
Teraa naar Coretec

Henk Teraa (foto) is sinds begin november als brand manager bij Coretec® Floors fulltime aan de slag om het bedrijf US Floors te vertegenwoordigen in Zuid Holland.

Teraa heeft een uitgebreide carrière in het stoffeervak. Na ruim vijftien jaar als verkoper en (assistent)bedrijfsleider bij TCN, verkaste hij begin dit millennium naar groothandel Vehorn om ook daar anderhalf decennium werkzaam te zijn.

 

Tot voor kort was hij voor grossier Headlam als vertegenwoordiger actief in Brabant, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen.Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.headlam.nl
www.tapijtcentrum.nl
www.usfloorsllc.com
www.vehorn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, stroken, plank, parket, tegel, rigid, rigid core, core, coretec, stoffering, egalisatie, personalia, #coretec, #coretecfloors, #headlam, #tapijtcentrum, #usfloors, #vehorn

Gerelateerd nieuws
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden