Tendence 2021 geannuleerd

Vrijdag 23 april 2021

Vanwege Corona is Tendence 2021 definitief geannuleerd door Messe Frankfurt. De eerstvolgende editie staat gepland voor het voorjaar van 2022.
Tendence 2021 geannuleerd

De aanhoudende beperkingen vanwege de Corona pandemie staan volgens de Messe Franfurt ​​momenteel niet toe dat Tendence eind juni 2021 wordt gehouden. Er waren overigens ook nog geen definitieve data voor de beurs gecommuniceerd. 'We hebben daarom besloten om, ook al is dit allesbehalve gemakkelijk voor ons, de beurs voor de tweede keer op rij te annuleren. Samen met onze exposanten en bezoekers concentreren wij ons nu op het volgende voorjaar voor de beurzen voor de consumptiegoederenindustrie, zoals Ambiente, Christmasworld en Paperworld. En zoals gewoonlijk plannen we in juli Nordstil in Hamburg (24-26 juli) ,' zegt Stephan Kurzawski, lid van de Raad van Bestuur van de Messe Frankfurt Exhibition.

 

Om exposanten en vakbezoekers echter in staat te stellen hun zakelijke relaties buiten de branchebeurzen continu te onderhouden en uit te breiden, biedt Messe Frankfurt retailers sinds 2019 Nextrade, een bestel- en marketingtool. In combinatie hiermee verzamelt het portaal Conzoom.solutions branche-informatie voor retailers.

 

Messe Frankfurt blijft digitaal actief en is druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar, met hopelijk een vol beursseizoen.Links

www.tendence.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.com
www.nextrade.market
www.conzoom.solutions

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, voorjaar, 2022, #tendence22, #tendence21, #tendence, #nordstil, #messefrankfurt, #nextrade, #conzoom

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting Ç 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden