Nieuwe agent voor Deknudt

Vrijdag 23 april 2021

Deknudt stelt zijn nieuwe agente voor. Ann Debosschere is vanaf nu de contactpersoon voor Nederland. Ook introduceert de fabrikant van designspiegels dit voorjaar natuurlijk verschillende nieuwe producten.
Nieuwe agent voor Deknudt
Nieuwe agent voor Deknudt

Ann Debosschere is een bekende naam in de interieurbranche. Zij vertegenwoordigt met haar onderneming Designjuice al lange tijd de tapijten van Limited Edition (LE). De showroom in het ETC Design Center is te bezoeken op afspraak, daarnaast werkt zij voor Deknudt Mirrors intensief samen met sales collega Chantal De Snoeck.

 

Dit voorjaar introduceert Deknudt spiegel OBU, geïnspireerd door de filosofie en esthetiek van Japanse tuinen. De positie van elke steen en boom is perfect doordacht, en toch lijken ze willekeurig geplaatst. De vorm van het spiegelende deel verwijst naar een rots en het heldere glas verwijst naar water. Beide elementen zijn onmisbaar in een Japanse tuin.

 

Het organische silhouet is sterk en uitgesproken terwijl het glas bijna onzichtbaar maar absoluut essentieel is en geaccentueerd wordt door twee gouden lijnen boven en onder. Het is volgens Deknudt een delicaat en elegant evenwicht tussen functie en schoonheid. Een discrete antislip strip houdt de spiegel perfect leunend tegen een muur, maar hij kan ook ophangen worden.Links

www.deknudtmirrors.com
www.designjuice.nl
www.le.be
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, spiegel, accessoire, decoratie, personalia, #designjuice, #deknudtmirrors, #limitededition, #obu

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden