Tête-à-tête met Linteloo

Dinsdag 26 juli 2022

Dit voorjaar introduceerde Linteloo onder meer een nieuw en opvallend ontwerp van Sebastian Herkner - de Gilbert'sofa-serie.
Tête-à-tête met Linteloo
Tête-à-tête met Linteloo Tête-à-tête met Linteloo

Gilbert geeft de klant volgens Linteloo de mogelijkheid om een eigen, eigentijdse versie van de 19e-eeuwse tête-à-tête te ontwerpen: een bank die mensen schuin laat zitten en uitnodigt voor een goed gesprek. Urenlang in stilte loungen met een goed boek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Comfort, flexibiliteit en individualiteit – Gilbert heeft het volgens het bedrijf allemaal.

 

Het design bestaat uit een houten frame met no-sag en pocketveren, bekleed met polyurethaanschuim in verschillende dichtheden voor optimale ondersteuning en comfort, omhuld met hypoallergene polyestervezel. Verschillende delen worden met elkaar verbonden door een metalen koppelsysteem.

 

Bekleding: een afneembare bodycover, verkrijgbaar in alle stoffen uit de Linteloo collectie. Leder: verwijderbare sierkussenhoezen, vaste hoes, verkrijgbaar in alle leersoorten uit de Linteloo-collectie. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun eigen meubelstof/leer aan te leveren.Links

www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, woonkamer, kantoor, hotel, project, projectinrichting, stoel, fauteuil, tafel, salontafel bank, verlichting, #Linteloo, #Sebastianherkner

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden