Tête-à-tête met Linteloo

Dinsdag 26 juli 2022

Dit voorjaar introduceerde Linteloo onder meer een nieuw en opvallend ontwerp van Sebastian Herkner - de Gilbert'sofa-serie.
Tête-à-tête met Linteloo
Tête-à-tête met Linteloo Tête-à-tête met Linteloo

Gilbert geeft de klant volgens Linteloo de mogelijkheid om een eigen, eigentijdse versie van de 19e-eeuwse tête-à-tête te ontwerpen: een bank die mensen schuin laat zitten en uitnodigt voor een goed gesprek. Urenlang in stilte loungen met een goed boek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Comfort, flexibiliteit en individualiteit – Gilbert heeft het volgens het bedrijf allemaal.

 

Het design bestaat uit een houten frame met no-sag en pocketveren, bekleed met polyurethaanschuim in verschillende dichtheden voor optimale ondersteuning en comfort, omhuld met hypoallergene polyestervezel. Verschillende delen worden met elkaar verbonden door een metalen koppelsysteem.

 

Bekleding: een afneembare bodycover, verkrijgbaar in alle stoffen uit de Linteloo collectie. Leder: verwijderbare sierkussenhoezen, vaste hoes, verkrijgbaar in alle leersoorten uit de Linteloo-collectie. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun eigen meubelstof/leer aan te leveren.Links

www.linteloo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, woonkamer, kantoor, hotel, project, projectinrichting, stoel, fauteuil, tafel, salontafel bank, verlichting, #Linteloo, #Sebastianherkner

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden