Sustainable Luxury van Vriesco

Dinsdag 21 januari 2020

Vriesco introduceert de collectie Sustainable Luxury van gordijnlabel A House of Happiness. Deze collectie combineert luxe stoffen met de behoefte aan verduurzaming in de textielbranche.
Sustainable Luxury van Vriesco

In deze nieuwe Sustainable Luxury collectie van A House of Happiness van Vriesco voeren zilver, goud, charcoal en apatiet blauw de boventoon. Vooral de stoffen Metropole en Metallic vallen volgens het bedrijf op. Metropole is een transparante, brandvertragende stof met duidelijke glans. De Metallic, zoals de naam al zegt, is een overgordijn met metaal-look. Twee andere stoffen zijn de velvet Pearl, een velours met parelmotief, en de Diamond, een ausbrenner met diamand-motief.

 

De meest glanzende stof in de collectie is de Gold Leaf. Op glanzend doek is met duurzame inkt een chique bloemenmotief geprint, hiermee zijn drie combinaties ontstaan: charcoal-antraciet, blauwzilver en goud. Alle bedrukte stoffen zijn bedrukt met de duurzame textielprinter van Vriesco, waarmee het bedrijf 80% water bespaart en print met milieuvriendelijke verfstoffen. Daarnaast is in de nieuwe collectie gebruik gemaakt van gerecyclede garens.

 

A House of Happiness introduceert bij deze nieuwe collectie ook een innovatieve en chique confectie-methode. Dit is een ontwikkeling uit het eigen atelier. De hotelplooi heeft aan de voorkant een strakke en vlakke afwerking. De confectiemethode heeft namelijk een onzichtbare plooi, verwerkt aan de achterkant van de stof. De collectie wordt compleet gemaakt door de bijpassende, chique kussens.Links

www.ahouseofhappiness.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, confectie, groothandel, grossier, #vriesco, #ahouseofhappiness, #sustainableluxury

Gerelateerd nieuws
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Welten By Eve
Pascal Welten is vanaf vandaag aan de slag gegaan bij de het verlichtingslabel By Eve uit Schilde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden