Sustainable Luxury van Vriesco

Dinsdag 21 januari 2020

Vriesco introduceert de collectie Sustainable Luxury van gordijnlabel A House of Happiness. Deze collectie combineert luxe stoffen met de behoefte aan verduurzaming in de textielbranche.
Sustainable Luxury van Vriesco

In deze nieuwe Sustainable Luxury collectie van A House of Happiness van Vriesco voeren zilver, goud, charcoal en apatiet blauw de boventoon. Vooral de stoffen Metropole en Metallic vallen volgens het bedrijf op. Metropole is een transparante, brandvertragende stof met duidelijke glans. De Metallic, zoals de naam al zegt, is een overgordijn met metaal-look. Twee andere stoffen zijn de velvet Pearl, een velours met parelmotief, en de Diamond, een ausbrenner met diamand-motief.

 

De meest glanzende stof in de collectie is de Gold Leaf. Op glanzend doek is met duurzame inkt een chique bloemenmotief geprint, hiermee zijn drie combinaties ontstaan: charcoal-antraciet, blauwzilver en goud. Alle bedrukte stoffen zijn bedrukt met de duurzame textielprinter van Vriesco, waarmee het bedrijf 80% water bespaart en print met milieuvriendelijke verfstoffen. Daarnaast is in de nieuwe collectie gebruik gemaakt van gerecyclede garens.

 

A House of Happiness introduceert bij deze nieuwe collectie ook een innovatieve en chique confectie-methode. Dit is een ontwikkeling uit het eigen atelier. De hotelplooi heeft aan de voorkant een strakke en vlakke afwerking. De confectiemethode heeft namelijk een onzichtbare plooi, verwerkt aan de achterkant van de stof. De collectie wordt compleet gemaakt door de bijpassende, chique kussens.Links

www.ahouseofhappiness.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, confectie, groothandel, grossier, #vriesco, #ahouseofhappiness, #sustainableluxury

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden