Succesvol Showup

Dinsdag 07 september 2021

Op 5 en 6 september vond Showup weer plaats in Expo Haarlemmermeer. Een bruisend evenement, waar vanaf spatte dat zowel ondernemers als bezoekers blij waren om weer live inspiratie op te kunnen doen. Interieurjournaal haalt wat krenten uit de pap.
Succesvol Showup
Succesvol Showup Succesvol Showup Succesvol Showup Succesvol Showup Succesvol Showup

Weldaad Authentic Interior van Mirjam Verheijke levert woonaccessoires, maar ook brocant en vintage meubels. Op Showup in Vijfhuizen toonde het bedrijf een greep uit het assortiment. Hardlopers zijn volgens Weldaad onder meer de vaasjes (foto 1), maar ook de hangende ornamenten trokken de aandacht. Deze voe; zich op hun plaats in een kerstboom, maar zijn ook geschikt voor buiten het seizoen en op andere plekken in huis.

 

Bij verschillende exposanten konden bijzondere klokken gespot worden. Zoals het dutch design van Kloq (foto 2). De eerste klok van dit merk werd geïnspireerd op een film van Wes Anderson, waarin een felgele klok te zien was. Nu ontwerpt designer Arjan Ros kleurrijke maar minimalistische klokken, die ook naar eigen smaak kunnen worden samengesteld. Model Pebble is nieuwste aanwinst in het assortiment. Groothandel Intertime levert klokken van veel verschillende fabrikanten, waaronder het Italiaanse Diamantini Domeniconi. Wat te denken van deze moderne koekoeksklokken (foto 3)?

 

Ledr is een onderneming uit Breda, het bedrijf specialiseert zich in (onder meer) bijzondere verlichting. Bekende artikelen van het bedrijf zijn de Cottonball Lights en de Boekenlamp. Sinds kort heeft Ledr er de Wood Light bij als nieuw product (foto 4). Dit zijn lampen gemaakt uit Europese boomstronken, van essen of kersen hout, met of zonder bast. De stoere uitstraling van de lampen wordt nog versterkt door een band van leer, uit Waalwijk.

 

Jasmin Djerzic is een jonge Bosnische designer die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen. Eén van zijn bijzondere ontwerpen is de My Superhero vaas (foto 5), waarbij een He-man poppetje de vaas (al dan niet versierd met echt goud) overeind houdt. Toen de designer uit Bosnië moest vluchten kon hij zijn speelgoed niet meenemen. Toen zijn vader uiteindelijk met het gezin herenigd werd was een He-man poppetje het enige wat hij voor hem mee kon nemen. Een ontwerp met een bijzonder verhaal dus.

 

In steeds meer woonwinkels worden accessoires en cadeauartikelen gecombineerd met de gebruikelijke productgroepen. Om hiervoor inspiratie op te doen is Showup een zeer geschikte beurs. Orange Panda ontwikkelt originele souvenirs met funky illustraties. Dus geen klassieke delfsblauw of klompen, maar kleurrijke en grafische producten, zoals deze 3D-afbeeldingen (foto 6).

 

De volgende editie van Showup is gepland op 6-7 februari 2022, opnieuw in de Expo Haarlemmermeer.Links

www.showup.nl
www.weldaad.com
www.kloq.nl
www.intertimeklokken.nl
www.ledrshop.com
www.jasmindjerzic.nl
www.organgepanda.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #showup, #showup21, #letsmeetagain, #ledr, #orangepanda, #jasmindjerzic, #kloq, #intertime, #Diamantinidomeniconi

Gerelateerd nieuws
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden