Stille revolutie in horren

Woensdag 28 februari 2024

Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
Stille revolutie in horren

De nieuwe Plisséfit hordeur is niet alleen stil, maar toont ook Unilux' toewijding aan duurzaamheid. Lokale inkoop van onderdelen, gerecycled aluminium en productie in Nederland verzekeren de kwaliteit en lange levensduur.

 

Door hoogwaardige kunststof materialen te gebruiken voor de ketting en andere onderdelen, is de hordeur volgens de fabrikant nu aanzienlijk stiller geworden bij het openen en sluiten, terwijl de mugdichte afdichting behouden blijft.

 

'Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen,' zegt general manager Dènis van Loosbroek. 'Met de introductie van de verbeterde Plisséfit, bieden we niet alleen een superieure hordeur aan, maar moedigen we ook actief hergebruik aan om energie en grondstoffen te besparen. Commercie en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand.' De nieuwe Plisséfit is beschikbaar vanaf 1 maart 2024.Links

www.unilux.nl

Tags

nieuws, interieur, hordeuren, insecten, innovatie, duurzaamheid, recycling, ontwerp, vernieuwd, plisse, hordeurtechnologie, energie, grondstoffen, besparing, commercie, afdichting, #plissefit, #unilux

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
Buitenlandse vestiging Tica
Tica opent een buitenlandse vestiging in België via de overname van het Brussels International Cash & Carry Center in de Brussels International Trade Mart.
lees verder
Invloed van kleur
Tarkett publiceert kleurenstudie over invloed van kleur in leeromgeving.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden