Sterrenhemel in huis

Vrijdag 11 november 2022

Nooit meer wachten tot er een ster valt! Op 8 november 2022 lanceert lifestyle merk Moooi de Starfall Light by Front. Het idee voor dit gloednieuwe lichtontwerp kregen ontwerpers van Front bij het sterren kijken in een donker bos.
Sterrenhemel in huis
Sterrenhemel in huis Sterrenhemel in huis

Geïnspireerd door de sterrenhemel creëerden ze een omgekeerde kroonluchter die je volgens Moooi het gevoel geeft alsof je slaapt of dineert onder een sterrenhemel. Om de lancering van de Starfall Light te vieren, brengt Moooi ook een nieuwe korte film uit in hun Design Dreams-serie. In de film vertelt Front over hun reis met Moooi door de jaren heen en hoe hun designdromen zijn uitgekomen.

 

Anna Lindgren en Sofia Lagerkvist van Front vroegen zich af of ze een kroonluchter konden maken die je het gevoel zou geven onder een sterrenhemel te zitten. Starfall is een zwarte hanglamp met meerdere armen in verschillende lengtes met LED's. De LED's in de arm eindigen in decoratieve optische lenzen die de lichtopbrengst breken en verspreiden. Met de draadloze wandschakelaar van Moooi heeft de klant met één aanraking volledige controle over zijn Starfall Light. Niet alleen om hem aan of uit te doen, maar ook om het licht te dimmen. Het is niet nodig om de bedrading van het huis te veranderen. De Wireless Wall Switch heeft geen elektriciteit nodig (behalve de 110V-versie). De schakelaar laadt zichzelf op wanneer hij wordt gebruikt.Links

www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, verlichting, lamp, hanglamp, led, armatuur, licht, hanglamp, meubel, tafel, design, museum, museaal, mooi, #moooi, #starfall

Gerelateerd nieuws
Handgeblazen slaapkamerverlichting
Het Britse Rothschild & Bickers, dat gespecialiseerd is in handgeblazen glas, presenteert de Lantern-collectie. Een reeks decoratieve hanglampen en nieuwe wandlampen voor de slaapkamer.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden