Sterrenhemel in huis

Vrijdag 11 november 2022

Nooit meer wachten tot er een ster valt! Op 8 november 2022 lanceert lifestyle merk Moooi de Starfall Light by Front. Het idee voor dit gloednieuwe lichtontwerp kregen ontwerpers van Front bij het sterren kijken in een donker bos.
Sterrenhemel in huis
Sterrenhemel in huis Sterrenhemel in huis

Geïnspireerd door de sterrenhemel creëerden ze een omgekeerde kroonluchter die je volgens Moooi het gevoel geeft alsof je slaapt of dineert onder een sterrenhemel. Om de lancering van de Starfall Light te vieren, brengt Moooi ook een nieuwe korte film uit in hun Design Dreams-serie. In de film vertelt Front over hun reis met Moooi door de jaren heen en hoe hun designdromen zijn uitgekomen.

 

Anna Lindgren en Sofia Lagerkvist van Front vroegen zich af of ze een kroonluchter konden maken die je het gevoel zou geven onder een sterrenhemel te zitten. Starfall is een zwarte hanglamp met meerdere armen in verschillende lengtes met LED's. De LED's in de arm eindigen in decoratieve optische lenzen die de lichtopbrengst breken en verspreiden. Met de draadloze wandschakelaar van Moooi heeft de klant met één aanraking volledige controle over zijn Starfall Light. Niet alleen om hem aan of uit te doen, maar ook om het licht te dimmen. Het is niet nodig om de bedrading van het huis te veranderen. De Wireless Wall Switch heeft geen elektriciteit nodig (behalve de 110V-versie). De schakelaar laadt zichzelf op wanneer hij wordt gebruikt.Links

www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, verlichting, lamp, hanglamp, led, armatuur, licht, hanglamp, meubel, tafel, design, museum, museaal, mooi, #moooi, #starfall

Gerelateerd nieuws
 
Het perfecte buitenlicht?
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
 
Interieurprofessionaldag succesvol
lees verder
Jong Belgisch talent in Milaan
Belgium is Design biedt in april aan 13 Belgische studios de gelegenheid er hun werk te presenteren tijdens de Salonesatellite.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden