B&C introduceert Twin Pull bediening

Vrijdag 11 november 2022

B&C Raamdecoratie (Bécé) introduceert een nieuwe bediening bij de collectie dupligordijnen: Twin Pull.
B&C introduceert Twin Pull bediening

De Twin Pull bediening voor dupligordijnen is een gemakkelijk en extra kindveilig bedieningssysteem. Met deze lancering is B&C Raamdecoratie de eerste aanbieder van twin pull bij dupligordijnen op de Nederlandse markt.

 

De Twin Pull bediening is een kindveilig bedieningssysteem dat bestaat uit twee intrekbare bedieningskoorden, één voor naar beneden en één voor naar boven. Het dupligordijn is daardoor gemakkelijk te bedienen. De koorden behouden dezelfde lengte en rollen vanzelf op, waardoor er geen lange koorden aan het product hangen. Ideaal voor opgroeiende kinderen in huis en het geeft een mooie uitstraling.

De Twin Pull bediening is geschikt voor het reguliere model en Top Down Bottom Up en is aantrekkelijk geprijsd.Links

www.bece.nl

Tags

nieuws, interieur, raamdecoratie, topdown, bottumup, dupligordijn, ramen, toepassingen, kindveilig, bedieningssysteem, uitstraling, stoffen, model, prijs, mogelijkheden, nieuw, twin pull, #twinpull, #bece, #bencraamdecoratie, #bczonwering, #bcinternational

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
 
Behangprimeur op Proposte
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en België vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden