Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa

Donderdag 13 juni 2024

Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa

Volgens Koelnmesse verlaat Lohrberg het bedrijf eind juli op eigen verzoek. ‘Wij willen Stefan Lohrberg bedanken voor zijn buitengewone bijdrage en inzet voor het succes van de outdoorbeurs Spoga+gafa. Hij heeft veel bereikt en een belangrijke bijdrage geleverd aan het consolideren en verder uitbreiden van de positie van Spoga+gafa als 's werelds toonaangevende beurs,’ zegt Sebastian Rosito, de nieuwe business unit director van de vestiging in Keulen.

 

‘Mijn tijd bij Koelnmesse was en is een ongelooflijk waardevolle en inspirerende ervaring voor mij. Ik ben dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen, trots op wat ik heb bereikt en kijk uit naar een succesvolle Spoga+gafa 2024 met het team,’ aldus Lohrberg. Hij kwam in 2016 in dienst bij Koelnmesse als projectmanager en verantwoordelijk voor de tuin- en outdoorbeurs. Wat hij nu gaat doen is nog onduidelijk.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŰle problemen is gekomen.
lees verder
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden