Stadswinkel Ikea in Wenen geopend

Vrijdag 03 september 2021

Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend

Het nieuwe warenhuis lijkt totaal niet op de vierkante blauwe warenhuizen die we van Ikea gewend zijn. De Weense stadswinkel bevindt zich midden in de stad en telt zeven verdiepingen. 160 Bomen groeien op balkons en helpen het binnenklimaat te reguleren. Ook zonnepanelen en zeer zuinige verwarming dragen bij aan het duurzame karakter.

 

De stadswinkel heeft geen parkeerterrein, maar richt zich op mensen die met openbaar vervoer, fietsend of lopend naar de winkel komen. Het aanbod bestaat uit ongeveer 3.000 kleinere items. Grotere meubels kunnen wel worden besteld en worden door Ikea binnen 24 uur afgeleverd met elektrische trucks. Wie na het winkelen wil ontspannen kan terecht op het grote terras op het dak.

 Links

www.ikea.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, online, retail, winkel, detaillist, keten, woonwinkel, e-commerce, interieurwinkel, stadswinkel, e-business, e-commerce, internet, shop, webshop, stadwinkel, #ikea,

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden