Stadswinkel Ikea in Wenen geopend

Vrijdag 03 september 2021

Ikea heeft al stadswinkels in steden als Parijs en Hamburg, maar hier is nu een duurzame stadswinkel in Wenen bijgekomen.
Stadswinkel Ikea in Wenen geopend

Het nieuwe warenhuis lijkt totaal niet op de vierkante blauwe warenhuizen die we van Ikea gewend zijn. De Weense stadswinkel bevindt zich midden in de stad en telt zeven verdiepingen. 160 Bomen groeien op balkons en helpen het binnenklimaat te reguleren. Ook zonnepanelen en zeer zuinige verwarming dragen bij aan het duurzame karakter.

 

De stadswinkel heeft geen parkeerterrein, maar richt zich op mensen die met openbaar vervoer, fietsend of lopend naar de winkel komen. Het aanbod bestaat uit ongeveer 3.000 kleinere items. Grotere meubels kunnen wel worden besteld en worden door Ikea binnen 24 uur afgeleverd met elektrische trucks. Wie na het winkelen wil ontspannen kan terecht op het grote terras op het dak.

 Links

www.ikea.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, online, retail, winkel, detaillist, keten, woonwinkel, e-commerce, interieurwinkel, stadswinkel, e-business, e-commerce, internet, shop, webshop, stadwinkel, #ikea,

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden