Spoga 2020 gaat door!

Woensdag 06 mei 2020

De voorbereidingen voor de outdoor-beurs Spoga+Gafa staan weliswaar onder druk van de onzekerheid vanwege de coronacrisis, maar organisator Koelnmesse kondigt vandaag aan dat het doorgaat!
Spoga 2020 gaat door!

Foto: Geschäftsbereichsleiterin Catja Caspary en director Stefan Lohrberg

Op dit moment, ruim vier maanden voor aanvang van de Spoga+Gafa 2020, durft de Koelnmesse het aan om de outdoor-beurs 6 tot 8 september in Keulen te laten plaatsvinden.

Sommige exposanten en bezoekers reageren begrijpelijkerwijs onzeker op de annulering van consumentgerichte of publieksintensieve evenementen. Zo kreeg de Koelnmesse veel vragen na de annulering van het Oktoberfest 2020. Maar vakbeurzen als Spoga hebben een veel lagere bezoekersdichtheid dan sportevenementen, populaire festivals of andere b2b- en b2c-beurzen.

In september verwacht Spoga ongeveer 40.000 bezoekers verdeeld over drie dagen en op 230.000 m². Dit stelt de organisatie in staat om een ​​gewenste minimale afstand te behouden. Samen met de autoriteiten en de partners die de beurs begeleiden, worden ook andere maatregelen genomen zoals adequate hygiëne.

Op dit moment is het aantal aanmeldingen van exposanten uitstekend en al gelijk aan het niveau van vorig jaar. Zou de beurs echter toch alsnog worden geannuleerd vanwege het coronavirus zal Koelnmesse de exposanten en bezoekers volledig terugbetalen.
En mochten exposanten komen, maar een relevant deel van onze bezoekers wegblijven, vanwege gevaren of verboden, dan zal de Koelnmesse de situatie opnieuw evalueren. Koelnmesse verzekert hiermee dat de vakbeurs alleen gehouden wordt als deze de kans krijgt dat iedereen succesvol is.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenbackstronger, #koelnmesse, #kolnmesse

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden