Speciale editie Swan stoel

Vrijdag 10 mei 2024

Fritz Hansen presenteert met trots een speciale editie van Arne Jacobsens Swan™-stoel in een volumineuze nieuwe wollen stof van Kvadrat. Deze uitvoering is tijdelijk leverbaar.
Speciale editie Swan stoel
Speciale editie Swan stoel Speciale editie Swan stoel

De Swan-stoel werd in 1958 ontworpen door Arne Jacobsen voor de lobby en loungeruimtes van het SAS Royal Hotel in Kopenhagen (later omgedoopt tot Radisson Collection Royal Hotel, Kopenhagen). In de loop der jaren is het ontwerp een toonbeeld van Deens design geworden, gekenmerkt door de afwezigheid van rechte lijnen.

 

De speciale versie van Swan heeft nog steeds dezelfde rondingen. Het nieuwe textiel van Kvadrat combineert volgens Fritz Hansen kleuren in een mathematisch weefsel dat subtiel van uiterlijk verandert bij veranderend licht. Een elegante bies van eersteklas aniline leder voegt een finishing touch toe die de vormen van de stoel accentueert. De stoel is zes varianten beschikbaar en verkrijgbaar tot eind december 2024.Links

www.fritzhansen.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, indoor, outdoor, fauteuil, #swan, #fritzhansen

Gerelateerd nieuws
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Wim Hoefakker overleden
lees verder
Spectral in zwaar weer
Begin deze maand kreeg Spectral bv te horen dat meubelfabriek Spectral Audio Möbel GmbH insolventie heeft aangevraagd. Dit is een nieuwe klap voor de Duitse meubelbranche, maar natuurlijk ook voor de Nederlandse distributeur.
lees verder
 
Sparkle Three en Spot Three van Pode
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden