Speciaal event voor kantoormarkt

Donderdag 05 oktober 2023

Op 11 en 12 oktober is de Rai het toneel voor de Workspace Design Show. Het event wil architecten, interieurdesigners en nog veel meer werkplekprofessionals samenbrengen.
Speciaal event voor kantoormarkt
Speciaal event voor kantoormarkt Speciaal event voor kantoormarkt

In 2021 vond de Workspace Design Show (WDS) voor het eerst plaats in Londen, het initatief van organisatoren Charlie Bark-Jones en zijn vrouw Esha was hier succesvol. Nu strijkt het evenement voor de kantoormarkt voor het eerst neer in Amsterdam.

 

Enerzijds is het evenement een beurs, maar de Workspace Design Show staat ook sterk in het teken van lezingen en discussies. Onder de noemer Workspace Design Talks vinden in twee dagen 13 paneldiscussie plaats, waarbij de toekomst van werk centraal staat. In Amsterdam worden 70 tot 75 exposanten verwacht, voornamelijk op het gebied van kantoorinrichting. Merken als Vitra, Pedrali, Sedus, Ahrend, Interstuhl Actiu, Vepa, Kettal, Tarkett, Mute en Interface tonen hun laatste producten.

 

Eén van de deelnemers is Projectchair, dat de prijswinnende PC-V14 vergaderstoel (foto 1) centraal stelt. De stoel heeft een kunststof frame en is in negen frisse kleuren leverbaar. Een gestoffeerde zitting, armleggers die aan het frame zijn verbonden en een perforatiepatroon in de rugleuning geven de stoel flexibiliteit en karakter. De PU wielen zijn geschikt voor een hard en zacht vloeroppervlak.

 

Ahrend vertelt op de beurs onder andere meer over Ahrend Furniture as a Service (foto 2). Daarmee krijgen klanten voor een vast bedrag per maand een vitale kantoorinrichting die volgens het bedrijf makkelijk aan te passen is aan individuele behoeftes. Kettal presenteert Pavilion O (foto 3). De belangrijkste functie van Pavilion O is volgens Kettal het bieden van een flexibele manier om kantoren in zones te verdelen en tegelijkertijd afgesloten werkruimten te bieden.Links

www.ahrend.com
www.kettal.com
www.projectchair.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #workspacedesignshow, #wds

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden