Speciaal event voor kantoormarkt

Donderdag 05 oktober 2023

Op 11 en 12 oktober is de Rai het toneel voor de Workspace Design Show. Het event wil architecten, interieurdesigners en nog veel meer werkplekprofessionals samenbrengen.
Speciaal event voor kantoormarkt
Speciaal event voor kantoormarkt Speciaal event voor kantoormarkt

In 2021 vond de Workspace Design Show (WDS) voor het eerst plaats in Londen, het initatief van organisatoren Charlie Bark-Jones en zijn vrouw Esha was hier succesvol. Nu strijkt het evenement voor de kantoormarkt voor het eerst neer in Amsterdam.

 

Enerzijds is het evenement een beurs, maar de Workspace Design Show staat ook sterk in het teken van lezingen en discussies. Onder de noemer Workspace Design Talks vinden in twee dagen 13 paneldiscussie plaats, waarbij de toekomst van werk centraal staat. In Amsterdam worden 70 tot 75 exposanten verwacht, voornamelijk op het gebied van kantoorinrichting. Merken als Vitra, Pedrali, Sedus, Ahrend, Interstuhl Actiu, Vepa, Kettal, Tarkett, Mute en Interface tonen hun laatste producten.

 

Eén van de deelnemers is Projectchair, dat de prijswinnende PC-V14 vergaderstoel (foto 1) centraal stelt. De stoel heeft een kunststof frame en is in negen frisse kleuren leverbaar. Een gestoffeerde zitting, armleggers die aan het frame zijn verbonden en een perforatiepatroon in de rugleuning geven de stoel flexibiliteit en karakter. De PU wielen zijn geschikt voor een hard en zacht vloeroppervlak.

 

Ahrend vertelt op de beurs onder andere meer over Ahrend Furniture as a Service (foto 2). Daarmee krijgen klanten voor een vast bedrag per maand een vitale kantoorinrichting die volgens het bedrijf makkelijk aan te passen is aan individuele behoeftes. Kettal presenteert Pavilion O (foto 3). De belangrijkste functie van Pavilion O is volgens Kettal het bieden van een flexibele manier om kantoren in zones te verdelen en tegelijkertijd afgesloten werkruimten te bieden.Links

www.ahrend.com
www.kettal.com
www.projectchair.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #workspacedesignshow, #wds

Gerelateerd nieuws
 
Creatief eindexamen
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder
 
Botanisch beton
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden