Spaanse interieurbeurs met ambitie

Maandag 05 december 2022

Feria Hábitat, de Spaanse interieurbeurs die gehouden wordt in Valencia, wil het aantal internationale topexposanten verder uitbreiden in 2023.
Spaanse interieurbeurs met ambitie

Feria Hábitat groeit sinds 2017 jaarlijks met ongeveer 30% en beleefde in 2022 een topeditie. Van 20-23 september vond de beurs parallel plaats met evenementen om Valencia als designhoofdstad van de wereld neer te zetten. 48.000 Bezoekers zagen toen de noviteiten van meer dan 600 exposanten.

 

De volgende Feria Hábitat wordt gehouden in Valencia van 19 tot 22 september 2023. De directeur van Hábitat benadrukte dat deze editie ‘volledig internationaal’ zal zijn. Enerzijds om een platform te zijn voor exposanten om zaken te doen en te exporteren via het netwerk van internationale contacten die ze op de beurs leren kennen, maar de vakbeurs wil ook aantrekkelijk zijn voor internationale topfabrikanten.

 

De volgende Feria Hábitat vindt opnieuw tegelijk plaats met de Home Textiles Premium by Textilhogar, dat zich richt op woontextiel, gestoffeerde meubelen en textiel voor de contractsector. Hábitat toont meubels, gestoffeerde meubelen, decoratieartikelen, slapen, verlichting en tuinmeubelen, dus beide beurzen sluiten op elkaar aan. Dit moet het voor het internationale vakpubliek aantrekkelijk maken om naar Valencia af te reizen.Links

www.feriahabitatvalencia.com

Tags

beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, accessoire, #feriahabitat,

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden