Betoverende ledenvergadering CBM

Dinsdag 06 december 2022

Donderdag 1 december was het volle bak bij Studio 21 in Hilversum. Veel CBM-leden hadden de kans gegrepen om in deze speciale omgeving de algemene ledenvergadering van CBM mee te maken.
Betoverende ledenvergadering CBM

In het officiële gedeelte van de algemene ledenvergadering van CBM waren de leden positief over de jaarrekening van 2021, de contributieregeling en begroting van 2023. Het bestuur werd decharge verleend over het gevoerde beleid. Daarna was het tijd voor ontspanning. De groep kreeg een kijkje achter de schermen van televisieland. De rekwisieten van The Voice of Holland, Sterrenslag, Het Rad van Fortuin, Lingo en vele andere tv-shows konden worden bekeken. Een serieuzer moment was er op de plek waar Pim Fortuyn 20 jaar geleden op het mediapark om het leven is gekomen.

 

Na een korte break sprak voorzitter van CBM, Marcel Horjus, zijn voorzitterswoord uit. Hij vertelde over de vele uitdagingen waar de branche mee te maken heeft. Ondanks de tegenwind is Horjus positief over de ambitieuze en duurzame ontwikkelingen die hij ziet bij leden van de branchevereniging. CBM draagt bij aan een mooie toekomst door onder meer duurzame circulaire projecten te ontwikkelen, waar alle partijen in de keten aan mee kunnen doen.

 

Op dit moment heeft CBM twee toonaangevende circulaire ketenprojecten lopen. Eén voor de recycling van matrassen en één voor hergebruik van plaatmateriaal. Na een succesvolle pilot in 2022 wordt dit Wood Loop project komend jaar breder uitgerold en in de branche. Het bestuur heeft besloten om in 2023 een specifieke Kennisbank te ontwikkelen. Met deze Kennisbank wil de branchevereniging de dienstverlening van CBM voor leden laagdrempelig en 24/7 toegankelijk maken en in een modern, nieuw jasje steken.

 

Daarna nam Hans Kazàn het (tover)stokje over (zie foto). Deze entertainer, spreker en ondernemer vertelde over zijn carrière, waarin een aantal dieptepunten hem wijze lessen hebben geleerd. Zijn kinderen hebben daarin een belangrijke motiverende rol gespeeld. Daarna bracht Hans Kazàn de zaal volgens CBM in een magische stemming. De middag werd afgesloten in een zeer ontspannen sfeer. De CBM-leden en -relaties bleven met elkaar napraten en een walking dinner werd geserveerd.

 Links

www.cbm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilering, industrie, Interieurbouw, fabricage, cao, collectieve arbeidsovereenkomst, branchevereniging, lonen, werknemer, #CBM, #ALVCBM

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden