Slimme oplossing gordijnen

Maandag 17 juni 2024

Elti introduceert een slimme oplossing voor gordijnen: de Ultimo elektrische gordijnrails. Dit biedt comfort, veiligheid ťn bespaart tijd en energie.
Slimme oplossing gordijnen
Slimme oplossing gordijnen Slimme oplossing gordijnen Slimme oplossing gordijnen

Met deze nieuwe innovatieve rails, uitvoerbaar met de laatste Motionblinds (Eve) technologie, introduceert Elti een gebruiksvriendelijk en eenvoudig installeerbare gordijnrails, waarmee volgens het bedrijf een stap vooruit in de toekomst van ‘smart living’ wordt gezet.

 

Binnen enkele jaren zal meer dan een kwart van alle woningen op de wereld ‘slim’ zijn. Een smart home is energie zuiniger, veiliger en biedt comfort. Met slimme raambekleding optimaliseer je het daglicht, bespaar je tijd en zorg je voor een betere bescherming van je interieur. Met de Ultimo-rails wordt het automatiseren van je 'slimme' huis nog eenvoudiger.

 

Als specialist in het verwerken én ophangen van gordijnen heeft Elti jarenlange kennis en expertise gedeeld met Motionblinds (een merk van Coulisse). Deze bijdrage heeft geresulteerd in een innovatief en minimalistisch ontwerp.

Met een rails van maar 1,5 cm hoog met onzichtbare bevestigingssteunen wordt functionaliteit en design op unieke wijze gecombineerd. Door de modulaire opbouw zijn zowel ingestikte plooien (ook met een zogenaamd hoofd om de rail af te dekken) als wave gordijnen toe te passen. Het lichtgewicht tracksysteem zorgt ervoor dat de gordijnen soepel en geruisloos kunnen bewegen.

 

Na een eenvoudige installatie is de gebruiker in een handomdraai verbonden en bedien je de rails via de app op smartphone of tablet. Eve maakt gebruik van het Matter over Thread protocol. Dit communicatie protocol (Matter) zorgt ervoor dat alle home systemen (Alexa, Google, Apple etc.) elkaar kunnen vinden en dezelfde ‘taal’ spreken. Vanwege deze gemakkelijke vindbaarheid is ook de installatie vele malen eenvoudiger geworden.

 

De Ultimo is per direct leverbaar in de uitvoeringen:

  • Batterijmotor met Bluetooth
  • Batterijmotor met Bluetooth Eve technologie
  • Bedrade motor 230V


Links

www.coulisse.nl
www.elti.nl
www.motionblinds.com

Tags

Nieuws, interieur, gordijnen, gordijnrails, plooien, gordijnstof, atelier, domotica, app, mobiel, telefoon, bediening, bevestiging, onzichtbaar, automatiseren, slim, huis, #motionblinds, #coulisse, #elti, #ultimo, #smarthome

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden