Slimme apparaten dirigeren

Dinsdag 08 november 2022

Ikea lanceert Dirigera: een nieuwe Home Smart hub die in combinatie met de vernieuwde Home Smart app slimme apparaten kan bedienen.
Slimme apparaten dirigeren
Slimme apparaten dirigeren Slimme apparaten dirigeren

Het is volgens Ikea eenvoudig om producten te groeperen tot scŤnes, zodat als de wekker ís ochtends gaat, de lampen ook aan gaan en de gordijnen langzaam openen. Zo creŽert de klant routines die bij hem passen. De nieuwe hub Ė met Matter connectiviteit Ė kan meer productgroepen verwerken en meer producten koppelen dan de bestaande Ikea Tradfri hub. De Dirigera hub is vanaf nu verkrijgbaar.

Door de Matter connectiviteit is het in de toekomst ook mogelijk om verbinding te maken met slimme producten van andere fabrikanten. Het bedrijf werkt stap voor stap toe naar de certificering van Matter en de eerste update wordt in de komende maanden verwacht. Het Home Smart assortiment wordt ook telkens uitgebreid. Eerder dit jaar introduceerde het Zweedse woonwarenhuis twee slimme plissťgordijnen, die ook gekoppeld kunnen worden aan de Dirigera hub. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een verduisterende en een licht doorlatende uitvoering en zijn ook apart te bedienen met een afstandsbediening.Links

www.ikea.nl
www.ikea.com

Tags

nieuws, interieur, meubels, vloeren, investering, duurzaamheid, winkels, kosten, verbouwingen, winkels, raamdecoratie, verlichting, woonaccessoires, smart home, #Ikea

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder
A House of Happiness rebranded
Gordijnenmerk A House of Happiness uit Leeuwarden, onderdeel van fabrikant Royal Vriesco, heeft een nieuwe huisstijl. Met de nieuwe uitstraling wil het concern haar merk versterken.
lees verder
Weer doorstart Mondiart
December was een moeilijke maand voor Mondiart. Het bedrijf werd toen failliet verklaard. Nu is echter duidelijk dat een doorstart gelukt is, in kleinere vorm en op een nieuwe locatie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden