Slapen in de seventies

Dinsdag 13 augustus 2019

Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
Slapen in de seventies
Slapen in de seventies

Dekbedovertrek Almond wordt gekenmerkt door natuurtinten en een typisch, grafisch seventies dessin. Bij het omslaan wordt de effen olijfkleurige kant zichtbaar. Het overtrek bestaat uit 100% gekamd katoen (200 draden per inch˛, 120 g/m˛). De satijnbinding geeft de stof volgens De Witte Lietaer een subtiele glans. Het dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting, waardoor ook het uiteinde van het matras onder het design verdwijnt. Het beddengoed is er in verschillende maten, de variant van 240 x 220 cm met twee kussenslopen kost € 129,95.Links

www.dwl.be

Tags

dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, linnen, #wittelietaer, #almond, #dwi

Gerelateerd nieuws
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Dochter Beter Bed voor 5 miljoen verkocht
Beter Bed heeft zijn dochterbedrijf Matratzen Concord voor € vijf miljoen verkocht. Dat bedrag kan nog oplopen bij gunstige resultaten voor Matratzen Concord.
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
 
Alice van de Witte Lietaer
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden