Slapen in de seventies

Dinsdag 13 augustus 2019

Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
Slapen in de seventies
Slapen in de seventies

Dekbedovertrek Almond wordt gekenmerkt door natuurtinten en een typisch, grafisch seventies dessin. Bij het omslaan wordt de effen olijfkleurige kant zichtbaar. Het overtrek bestaat uit 100% gekamd katoen (200 draden per inch˛, 120 g/m˛). De satijnbinding geeft de stof volgens De Witte Lietaer een subtiele glans. Het dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting, waardoor ook het uiteinde van het matras onder het design verdwijnt. Het beddengoed is er in verschillende maten, de variant van 240 x 220 cm met twee kussenslopen kost € 129,95.Links

www.dwl.be

Tags

dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, linnen, #wittelietaer, #almond, #dwi

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Sietse Ploeger overleden
Afgelopen vrijdag is Sietse Auke Ploeger uit Emmen onverwacht overleden. Hij is 65 jaar geworden.
lees verder
Liquiditeit Beter Bed goede kant op
In juni bleek dat Beter Bed kampt met liquiditeitsproblemen. Nu is er echter positief nieuws, het bedrijf heeft de eerste helft van een aanvullende lening gekregen en gaat Matratzen Concord definitief verkopen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden