Slapen in de seventies

Dinsdag 13 augustus 2019

Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
Slapen in de seventies
Slapen in de seventies

Dekbedovertrek Almond wordt gekenmerkt door natuurtinten en een typisch, grafisch seventies dessin. Bij het omslaan wordt de effen olijfkleurige kant zichtbaar. Het overtrek bestaat uit 100% gekamd katoen (200 draden per inch˛, 120 g/m˛). De satijnbinding geeft de stof volgens De Witte Lietaer een subtiele glans. Het dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting, waardoor ook het uiteinde van het matras onder het design verdwijnt. Het beddengoed is er in verschillende maten, de variant van 240 x 220 cm met twee kussenslopen kost € 129,95.Links

www.dwl.be

Tags

dekbedovertrek, bedmode, bedtextiel, dekbed, kussen, overtrek, hoes, slaap, slapen, linnen, #wittelietaer, #almond, #dwi

Gerelateerd nieuws
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder
Eten bij Essenza
Essenza lijkt met de introductie van de herfst/wintercollectie de honger opnieuw te willen stillen met food.
lees verder
Vakbeurs Slapen naar DWI
Vandaag werd bekend dat Vakbeurs Slapen verhuist naar Nieuwegein. De Woonindustrie (DWI) maakte er nooit een geheim van, het beurscentrum wilde de slaapbranche graag verenigen. Dit lijkt met de aanwinst van deze slaapbeurs gelukt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden