Showup naar april

Woensdag 05 januari 2022

Showup gaat gelukkig door, maar is wel uitgesteld. De trendy vakbeurs was gepland op 6 en 7 februari, maar is nu verschoven naar april.
Showup naar april

Hoewel de het aantal besmettingen met de Omicron-variant van het coronavirus exponentieel stijgt, blijkt overal ter wereld waar dat al eerder het geval was, deze niet of nauwelijks tot extra problemen heeft gezorgd. Desondanks nemen voortdurend angst predikende overheden uit paniek maatregelen.

Ook Showup is hiervan opnieuw de dupe. Het goede nieuws is echter dat de organisatie een nieuwe geschikte datum heeft gevonden en dat de beurs dus wel door kan gaan op zondag 3 en maandag 4 april 2022 van 10-17 uur.

Showup, de inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels.Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, Vijfhuizen, uitgesteld, verschoven, nieuwe datum, verplaatsen, later, postpone, #showup, #showup22, #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
Nieuwe accountmanager TTP Concepts
Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden