Saum & Viebahn: volledige overname Heco

Dinsdag 08 januari 2019

In juni vorig jaar nam de Duitse textielconverter Saum & Viebahn reeds een strategisch belang in Heco Textilverlag uit Memmingen. Nu zijn ook de resterende aandelen overgenomen.
Saum & Viebahn: volledige overname Heco

Burkhard Koop heeft volgens Eurodecor ultimo 2018 het management van Heco verlaten en Saum & Viebahn beweert ook de resterende aandelen te hebben overgenomen.

Koop wordt opgevolgd door de Saum & Viebahn-directeuren Susanne Schicker-Westhoff en Andreas Klenk, die het bedrijf normaal zullen voortzetten. Beide bedrijven zullen acte de présence geven op de komende Heimtextil.

Saum & Viebahn is onder meer bekend van de meubelstoffeerdersclub Sofatex en als leverancier van Alcantara en Charmelle.

 Links

www.heco-textilverlag.com
www.saum-und-viebahn.de
www.saumundviebahn.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, overname, fusie, samenwerking, samen, #hecotextilverlag, #saumviebahn, #saumundviebahn, #heimtextil, #heimtextil2019, #heimtextil19, #sofatex, #alcantara, #charmelle

Gerelateerd nieuws
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
 
Winnaars NLXL competitie
lees verder
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden