Birkenstock verder dan voetbed

Dinsdag 08 januari 2019

Sandalenfabrikant Birkenstock gaat verder met het aanbieden dan alleen van een goed bed voor voeten. Het blijft ook door gaan in de zorg voor een goede nachtrust.
Birkenstock verder dan voetbed

De sandalenfabrikant Birkenstock heeft naar eigen zeggen al een historie van ruim 240 jaar. Twee jaar terug introduceerde het bedrijf op de Imm Cologne haar eerste stap op het gebied van slapen. Op de komende Imm Cologne, van maandag 16 tot en met zondag 24 januari, presenteert het nieuwe modellen bedden en slaapsystemen. Met de focus op kwaliteit, natuurlijkheid en welzijn, ziet Birkenstock dus marktmogelijkheden bij klanten voor wie een natuurlijke en rustgevende slaap belangrijk is.

Zoals het nieuwe model Zürich (foto), een bijzonder vormgegeven handgemaakt massief eikenhouten bed. Het hout is uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën. De tafel kan eenvoudig in de openingen tussen de lamellen wordt geschoven en in hoogte worden versteld. De bedbodem is in het midden gescheiden, zodat individueel aanpaste boxspringmatrassen, die Birkenstock ook kan leveren, gemakkelijk kunnen worden toegepast. Er is ook een bijpassend babybed verkrijgbaar dat tevens kan worden veranderd in een stoel voor een volwassene.

 Links

www.birkenstock-group.com
www.imm-cologne.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #imm19, #imm2019, #immcologne, #birkenstock

Gerelateerd nieuws
Nieuwe modellen van Milano Bedding
De Italiaanse beddenfabrikant Kover srl introduceert onder haar label Milano Bedding twee nieuwe bedden, Bahamas en Naxos.
lees verder
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Vandyck bedmode onder vuur
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil hét inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden