Samenwerking interieurarchitecten

Maandag 20 september 2021

Afgelopen donderdag is The Interior Collective (Coll) gelanceerd. Binnen dit collectief gaan negen Nederlandse interieurarchitecten en designers samenwerken.
Samenwerking interieurarchitecten

Foto zittend van links naar rechts: Osiris Hertman, Jeroom Jansen, Roelfien Vos, Remy Meijers, Herman Peters en Jeroen van Zwetselaar. Staand van links naar rechts: Kees Marcelis, Patrick Russ en Bertel Grote.

 


The Interior Collective (Coll), volgens de Kamer van Koophandel een handelsnaam van Zorilot Design Consultancy uit Epe, bestaat uit negen min of meer bekende Nederlandse interieurarchitecten en designers. Het collectief stelt het grote talent uit het werkveld te vertegenwoordigen en wil klanten daarmee toegang bieden tot
interieurarchitecten op hoog niveau. Door deze samenwerking zou het ook eenvoudiger moeten zijn om dit ook internationaal bekend te maken.

Coll helpt als creatief consultant klanten in zowel de private als zakelijke sector bij het vinden van de uitwerking voor hun projecten. Het belooft een superieure dienstverlening en een vlekkeloos proces vanaf de start tot de oplevering.

Coll, gepresenteerd tijdens Glue, wil tevens een beweging voor de sector zijn, en is daarnaast opgericht om te inspireren, te leren en passie te delen. Het collectief bestaat uit Bertel Grote en Jeroom Jansen van Grand & Johnson, Osiris Hertman, Kees Marcelis, Remy Meijers, Herman Peters, Patrick Russ, Roelfien Vos en Jeroen van Zwetselaar. Ze zijn gespecialiseerd in interieurarchitectuur en design, maar ook in exterieur, landschapsontwikkeling, styling, product- en meubeldesign.Links

www.glue.amsterdam
www.grandjohnson.com
www.hermanpetersinteriordesign.com
www.osirishertman.com
www.patrickruss.com
www.remymeijers-collectie.nl
www.roelfienvos.com
www.studiojvz.com
www.studiokeesmarcelis.nl
www.theinteriorcollective.nl
www.zorilor.nl

Tags

Nieuws, interieur, interieur, ontwerp, design, samenwerking, collectief, architect interieurarchitect, co÷peratie, #glue.amsterdam, #grandjohnson, #hermanpetersinteriordesign, #osirishertman, #patrickruss, #remymeijers-collectie, #roelfienvos, #studiojvz, #studiokeesmarcelis, #theinteriorcollective, #zorilor

Gerelateerd nieuws
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder
Vacatures bij Kobe
[sponsored artikel] - De internationaal opererende Interieurstoffengroothandel Kobefab, bekend van wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, heeft twee vacatures openstaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden