Salone Milaan weer later

Donderdag 26 november 2020

De zestigste editie van de Salone del Mobile in Rho - Milaan is voor de derde keer verschoven en wordt nu pas laat in 2021 gehouden.
Salone Milaan weer later

De Salone del Mobile was eerder al uitgesteld vanwege het coronavirus: van 21-26 april 2020 naar 16-21 juni. Eind maart werd echter duidelijk dat ook dat niet haalbaar was en de 2020-editie geheel verviel. De beurs werd toen weer gepland op de gebruikelijke data, van 13-18 april 2021.

 

Maar ook dit tijdstip wordt nu al niet meer haalbaar geacht. De nieuwste planning is nu dat de Salone del Mobile van 5-10 september wordt gehouden. Eerder werd al bekend dat deze zestigste editie een complete interieurbeurs zal worden, dus met meubelen, stoffen, accessoires, projectmarkt, verlichting, huishoudelijke apparaten, keukens en badkamers.

 

P.S. 30-11-2020: Abusievelijk hadden we eerder gemeld dat het van 10-15 september zou zijn.Links

www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, milaan, woontrends, interieurtrends, presentatie, presenteren, etaleren, #salonedelmobile, #salonesatellite

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Joriís topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden