Ruim 200 merken op jubilerend Incoda

Woensdag 19 juni 2019

De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda

Het aanbod van de woningtextielvakbeurs is daarbij heel divers met een verdeling in de segmenten vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en interieurstoffen. Tijdens het tienjarig jubileum van het event zijn de nieuwste collecties van merken als Luxaflex, Sunway, Eijffinger, Kobe (Kobefab), T&G Wood, Floer, Masureel, Peitsman, Interfloor en PPC (Plinten & Profielen Centrale) te ontdekken.

Naast de ruim 200 merken is er ook een sprekers- en een workshopprogramma met bekende sprekers in het nieuwe Inspiratiecafé:
- Andrea de Groot (Living Hip) en Marieke Rijksen (Whispering Bold Interior Design)laten zien hoe zij een 'insta-worthy winkel-look' en een beleving creëren waar de consument warm voor loopt. Ook geven zij andere social media tips.
- Het interieurbloggersduo W/style (Vosgesparis en Beeldsteil) vertelt hoe ondernemers kunnen samenwerken met influencers en hoe dit voor meer naamsbekendheid kan zorgen.
- Op dinsdag vertelt Marina van Maanen (Veel Woongeluk) hoe duurzaamheid van producten te communiceren.
- Carin Frijters (voorzitter BNS Crisp) geeft aan hoe fabrikanten, groothandels, stylisten en retailers beter kunnen samenwerken.
- Trendresearcher Gaby van Gestel geeft een visuele reis langs de nieuwste retailtrends.
- Trendwatcher Aafje Nijman presenteert de Woontrends 2020, ontwikkeld voor brancheorganisatie Inretail.

In aanloop naar Interieur Collectie Dagen 2019 wordt het programma nog verder aangevuld met een aantal sprekers en wordt er ook het NKWP (Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen) gehouden. De data van Incoda: zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september in Evenementenhal Gorinchem.

 Links

www.eijffinger.com
www.evenementenhal.nl
www.floer.nl
www.incoda.nl
www.interfloor.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.kobe.eu
www.luxaflex.nl
www.masureel.com
www.peitsman.nl
www.plintenenprofielencentrale.nl
www.sunway.nl
www.tg-wood.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstoffeerder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, gorinchem, gorkum, icd, Interieur Collectie Dagen, beurs, show, event, evenement, vakbeurs, showroom, tentoonstelling, #incoda, #nkparketleggen, #nkmeubelstofferen, #nkwoningstofferen, #nkwp, #eijffinger, #evenementenhal, #floer, #incoda, #interfloor, #interieurcollectiedagen, #kobe, #luxaflex, #masureel, #peitsman, #plintenenprofielencentrale, #sunway, #tgwood

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden