Rolf Bakx weg bij Romo

Donderdag 13 januari 2022

Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
Rolf Bakx weg bij Romo

Eind 2021 maakte Bakx aan de eigenaren van The Romo Group bekend dat hij het bedrijf wilde verlaten. De 54-jarige managing director vindt dit het goede moment om iets totaal anders te gaan doen en voor zichzelf te beginnen.

 

Hij heeft twee huizen gekocht in Portugal en wil hier iets nieuws gaan doen, wat dit is, is nog onbekend. De afgelopen maanden heeft Bakx zijn werkzaamheden overgedragen, maar een opvolger is nog niet gevonden.

 

Romo heeft in Nederland een eigen showroom in Houten en is ook exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Het stoffenhuis wordt in België vertegenwoordigd door Intede.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.intede.be
www.romo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, #rolfbakx, #vertrek, #romo, #intede, #villanova, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden