Roland Mayer weg bij Paidi

Woensdag 15 juni 2022

Moebelkultur meldt dat Roland Mayer, managing director van kinder- en jeugdkamerfabrikant Paidi, het bedrijf met onmiddellijke ingang heeft verlaten.
Roland Mayer weg bij Paidi

Volgens een persbericht van Paidi heeft zijn vertrek te maken met verschillen in de strategische richting van het bedrijf. Voordat Mayer in 2019 tot algemeen directeur werd benoemd, was hij sinds 2014 actief bij het bedrijf als bedrijfs- en exportleider.

 

De positie van Mayer wordt ingevuld door Anne-Laure Bigot. Ze bekleedde onder meer managementfuncties voor Adidas en Nike en bij bekende bedrijven in de baby- en kinderindustrie zoals Cybex en recentelijk Geuther. Volgens Paidi brengt zij sterke expertise op het gebied van merkbeheer mee en zal als ceo het bedrijf en het Paidi-merk blijven versterken.

 

In het recente verleden was Paidi onder meer te zien op meubelbeurs IMM Cologne en Meubelbeurs Brussel. Van 8 tot 10 september 2022 exposeert het bedrijf op Kind + Jugend in Keulen.Links

www.paidi.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, kindermeubel, jeugdmeubel, kinderkamer, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, personalia, #paidi, #immcologne, #meubelbeursbrussel, #mbb

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden