Rodeo bij Lippe

Maandag 25 april 2022

Jan Post heeft zijn winkel Rodeo Wonen uit Roden verkocht. Na bijna 40 jaar werken gaat hij met pensioen.
Rodeo bij Lippe

Foto: Linkedin-bericht Lippe Wonen.


Lippe Wonen, met zeven filialen in Friesland heeft Rodeo Wonen uit Drenthe overgenomen. Het wordt het achtste filiaal van het bedrijf en de eerste buiten Friesland. Lippe Wonen - voorheen Tapijtcentrum Lippe Lap Woninginrichting - is een winkel in vloeren en raambekleding en zonwering en heeft naast de hoofdvestiging in Drachten filialen in Heerenveen, Wolvega, Sneek, Leeuwarden, Dokkum en Buitenpost. Het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar!

Jan Post (62) was 22 jaar toen hij in dienst kwam van Rodeo. In 1990 werd hij mede-eigenaar en later nam hij de zaak over van Benny Pesman. De winkel heeft zo'n 1.000 vierkant meter oppervlakte. Afgelopen zaterdag nam hij afscheid in de winkel, die vanaf 1 mei wordt omgedoopt in Lippe Wonen.Links

www.lippewonen.nl
www.rodeowonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubelen, designmerken, showroom, interieuradvies, verkoop, overname, overnemen, verkocht, koop, acquisitie, merger, fusie, pensioen, #lippewonen, #rodeowonen

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden