Robot print wand

Dinsdag 05 maart 2019

Wall-Printer heeft een mobiele lasergestuurde robot die rechtstreeks fotorealistische beelden op muren print. Dit kan snel en secuur op locatie onder toezicht worden uitgevoerd.
Robot print wand
Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand

Wall-Printer uit Almere heeft zelf een selectie van sfeerbeelden in hoge kwaliteit om uit te kiezen. Maar het is tevens mogelijk om eigen foto's, tekeningen of logo's aan te leveren. Printen kan rechtstreeks op wanden van gips, glas, hout, mdf, beton, behang, metaal en tegels. Een afdruk - in kleur of zwart/wit - kan tot 4 meter hoog en oneindig breed zijn.

Volgens Wall-Printer is de print is geurloos, UV-vast, naadloos en steriel, optimaal brandveilig en vlak op de wand. De inkten hebben een groot kleurbereik (12 inkten CMYK in 370 dpi) en de print is 100% waterproof, krasbestendig en resistent tegen de meeste chemicaliën. Binnenshuis geeft het bedrijf 12 jaar garantie op de UV-vastheid, buitenshuis 6 jaar, mits nabehandeld met een speciale transparant coating.

Met deze wand-print-service denkt Wall-Printer ook de interieurmarkt en architecten aan te spreken en denkt het vooral aan toepassingen in onder meer bedrijven, restaurants en hotels.

 Links

www.wall-printer.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, muur, wand, behang bekleding, wandbekleding, print, motief, foto, afbeelding, #wallprinter, #megamediagroep

Gerelateerd nieuws
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
╔toffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
 
Designroute Glue in Amsterdam
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden