Robot print wand

Dinsdag 05 maart 2019

Wall-Printer heeft een mobiele lasergestuurde robot die rechtstreeks fotorealistische beelden op muren print. Dit kan snel en secuur op locatie onder toezicht worden uitgevoerd.
Robot print wand
Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand

Wall-Printer uit Almere heeft zelf een selectie van sfeerbeelden in hoge kwaliteit om uit te kiezen. Maar het is tevens mogelijk om eigen foto's, tekeningen of logo's aan te leveren. Printen kan rechtstreeks op wanden van gips, glas, hout, mdf, beton, behang, metaal en tegels. Een afdruk - in kleur of zwart/wit - kan tot 4 meter hoog en oneindig breed zijn.

Volgens Wall-Printer is de print is geurloos, UV-vast, naadloos en steriel, optimaal brandveilig en vlak op de wand. De inkten hebben een groot kleurbereik (12 inkten CMYK in 370 dpi) en de print is 100% waterproof, krasbestendig en resistent tegen de meeste chemicaliën. Binnenshuis geeft het bedrijf 12 jaar garantie op de UV-vastheid, buitenshuis 6 jaar, mits nabehandeld met een speciale transparant coating.

Met deze wand-print-service denkt Wall-Printer ook de interieurmarkt en architecten aan te spreken en denkt het vooral aan toepassingen in onder meer bedrijven, restaurants en hotels.

 Links

www.wall-printer.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, muur, wand, behang bekleding, wandbekleding, print, motief, foto, afbeelding, #wallprinter, #megamediagroep

Gerelateerd nieuws
 
Afdrogen met een Rembrandt
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden