Robot print wand

Dinsdag 05 maart 2019

Wall-Printer heeft een mobiele lasergestuurde robot die rechtstreeks fotorealistische beelden op muren print. Dit kan snel en secuur op locatie onder toezicht worden uitgevoerd.
Robot print wand
Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand

Wall-Printer uit Almere heeft zelf een selectie van sfeerbeelden in hoge kwaliteit om uit te kiezen. Maar het is tevens mogelijk om eigen foto's, tekeningen of logo's aan te leveren. Printen kan rechtstreeks op wanden van gips, glas, hout, mdf, beton, behang, metaal en tegels. Een afdruk - in kleur of zwart/wit - kan tot 4 meter hoog en oneindig breed zijn.

Volgens Wall-Printer is de print is geurloos, UV-vast, naadloos en steriel, optimaal brandveilig en vlak op de wand. De inkten hebben een groot kleurbereik (12 inkten CMYK in 370 dpi) en de print is 100% waterproof, krasbestendig en resistent tegen de meeste chemicaliën. Binnenshuis geeft het bedrijf 12 jaar garantie op de UV-vastheid, buitenshuis 6 jaar, mits nabehandeld met een speciale transparant coating.

Met deze wand-print-service denkt Wall-Printer ook de interieurmarkt en architecten aan te spreken en denkt het vooral aan toepassingen in onder meer bedrijven, restaurants en hotels.

 Links

www.wall-printer.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, muur, wand, behang bekleding, wandbekleding, print, motief, foto, afbeelding, #wallprinter, #megamediagroep

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Retailomzet blijft groeien
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 1,6% meer omgezet dan in januari 2018, het volume was 0,8% hoger. De non-food bleef nagenoeg stabiel, maar de interieursegmenten toonde prima groeicijfers.
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder
Omzet Amorim gedaald
De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden