Robot print wand

Dinsdag 05 maart 2019

Wall-Printer heeft een mobiele lasergestuurde robot die rechtstreeks fotorealistische beelden op muren print. Dit kan snel en secuur op locatie onder toezicht worden uitgevoerd.
Robot print wand
Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand

Wall-Printer uit Almere heeft zelf een selectie van sfeerbeelden in hoge kwaliteit om uit te kiezen. Maar het is tevens mogelijk om eigen foto's, tekeningen of logo's aan te leveren. Printen kan rechtstreeks op wanden van gips, glas, hout, mdf, beton, behang, metaal en tegels. Een afdruk - in kleur of zwart/wit - kan tot 4 meter hoog en oneindig breed zijn.

Volgens Wall-Printer is de print is geurloos, UV-vast, naadloos en steriel, optimaal brandveilig en vlak op de wand. De inkten hebben een groot kleurbereik (12 inkten CMYK in 370 dpi) en de print is 100% waterproof, krasbestendig en resistent tegen de meeste chemicaliën. Binnenshuis geeft het bedrijf 12 jaar garantie op de UV-vastheid, buitenshuis 6 jaar, mits nabehandeld met een speciale transparant coating.

Met deze wand-print-service denkt Wall-Printer ook de interieurmarkt en architecten aan te spreken en denkt het vooral aan toepassingen in onder meer bedrijven, restaurants en hotels.

 Links

www.wall-printer.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, muur, wand, behang bekleding, wandbekleding, print, motief, foto, afbeelding, #wallprinter, #megamediagroep

Gerelateerd nieuws
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden