Rob Boogaard CEO van Interface

Donderdag 19 februari 2015

Waarnemend president van Interface EMEA Rob Boogaard is aangesteld als CEO & President van Interface EMEA. EMEA staat voor Europa, Midden-Oosten en Afrika.
Rob Boogaard CEO van Interface

In juli 2013 ging de vorige CEO (Lindsey Parnell) met ziekteverlof. Sindsdien is Boogaard de voorzitter van de organisatie en vanaf nu zal hij die functie permanent op zich nemen. Boogaard begon in 2011 als Senior Vice President Sales & Marketing bij Interface. Hij was verantwoordelijk voor het vaststellen en leiden van de groeistrategie van Interface in het EMEA-gebied en vervulde verschillende rollen binnen de organisatie. 

 

Als CEO is Boogaard verantwoordelijk voor het leiden van de werkzaamheden, het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbreiden van de markt, terwijl hij de belangen van de EMEA-regio als onderdeel van een wereldwijd team behartigt. Links

www.interface.com

Tags

vloer, vloerbedekking, tapijt, tapijttegel, tegel, entreemat

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden