Rob Boogaard CEO van Interface

Donderdag 19 februari 2015

Waarnemend president van Interface EMEA Rob Boogaard is aangesteld als CEO & President van Interface EMEA. EMEA staat voor Europa, Midden-Oosten en Afrika.
Rob Boogaard CEO van Interface

In juli 2013 ging de vorige CEO (Lindsey Parnell) met ziekteverlof. Sindsdien is Boogaard de voorzitter van de organisatie en vanaf nu zal hij die functie permanent op zich nemen. Boogaard begon in 2011 als Senior Vice President Sales & Marketing bij Interface. Hij was verantwoordelijk voor het vaststellen en leiden van de groeistrategie van Interface in het EMEA-gebied en vervulde verschillende rollen binnen de organisatie. 

 

Als CEO is Boogaard verantwoordelijk voor het leiden van de werkzaamheden, het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbreiden van de markt, terwijl hij de belangen van de EMEA-regio als onderdeel van een wereldwijd team behartigt. Links

www.interface.com

Tags

vloer, vloerbedekking, tapijt, tapijttegel, tegel, entreemat

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
En van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden