Retail Insiders deelt kennis

Woensdag 13 februari 2019

Vandaag is er met behulp van een subsidie van Stichting Detailhandelsfonds (SDF) een nieuw kennisplatform voor de retail gelanceerd: Retail Insiders.
Retail Insiders deelt kennis

Samen met andere branches in de detailhandel hebben Inretail en Thuiswinkel.org het voortouw genomen om dit centrale kennisplatform te ontwikkelen. Retail Insiders biedt data en een breed scala aan rapporten, publicaties, nieuws, cases en achtergrondinformatie over de totale on- en offline retailmarkt.

Zo brengt Retail Insiders cijfers over onder andere on- en offline omzetontwikkeling, werkgelegenheid, winkelvloeroppervlakte en leegstand. Deze data zijn afkomstig van partijen als Panteia, Locatus, CBS, GfK en Nielsen.

Bijzonder aan het platform is volgens de initiatiefnemers dat de data worden gecombineerd voor een totaalbeeld. Daarnaast wordt er extra waarde aan de data toegevoegd, aangezien deze geduid, verrijkt en voortdurend geactualiseerd worden door professionals.

Het platform is er voor iedereen met professionele interesse in de retailsector; van retailorganisaties, ondernemers en overheden tot onderwijsinstellingen, onderzoekers en adviseurs.

 Links

www.detailhandelsfonds.nl
www.inretail.nl
www.retailinsiders.nl
www.thuiswinkel.org

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail, winkel, organisatie, belang, vereniging, informatie, portaal, arbeid, pensioen, regeling, omstandigheden, economie, #inretail, #thuiswinkelorg, #retailinsiders, #cbs, #locatus, #gfk, #nielsen, #panteia

Gerelateerd nieuws
 
Westwing eindelijk zwart?
lees verder
Retailomzet blijft groeien
De Nederlandse detailhandel heeft in januari 1,6% meer omgezet dan in januari 2018, het volume was 0,8% hoger. De non-food bleef nagenoeg stabiel, maar de interieursegmenten toonde prima groeicijfers.
lees verder
 
Robot print wand
lees verder
Nieuwe managing director Euretco
Gertjo Janssen, directeur DGN, wordt per direct eveneens managing director van retailorganisatie Euretco, dochteronderneming van EK/servicegroup.
lees verder
NK Interieuradviseur
Twaalf mbo-studenten strijden 8 en 9 maart tijdens het nationaal kampioenschap voor interieuradviseur in Woonmall Alexandrium in Rotterdam om de titel: ‘Beste interieuradviseur van Nederland’
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden