Restkussentjes bij Auping

Dinsdag 14 juni 2016

Kussentjes en andere accessoires maken van restjes: 'Leavings by Auping'. De eerste producten in deze lijn zijn tweekleurige kussentjes.
Restkussentjes bij Auping
Restkussentjes bij Auping Restkussentjes bij Auping

Het streven van Auping is het om hiermee verspilling van materialen te verminderen. Het betreffen restjes meubelstoffen voor boxsprings en matrassen en de vulling is snijafval van tijken en matrassen. Het ontwerp en productie vinden plaats in Deventer, met de hand gemaakt door modinettes.

De kussens zijn alleen verkrijgbaar bij de Auping Plaza's in het formaat 38 cm x 38 cm voor € 39 per stuk. In de toekomst is het de bedoeling van beddenfabrikant uit Deventer om de collectie uit te breiden, met producten als nachtlampjes of pyjama’s.

 Links

www.auping.be
www.auping.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden