Restkussentjes bij Auping

Dinsdag 14 juni 2016

Kussentjes en andere accessoires maken van restjes: 'Leavings by Auping'. De eerste producten in deze lijn zijn tweekleurige kussentjes.
Restkussentjes bij Auping
Restkussentjes bij Auping Restkussentjes bij Auping

Het streven van Auping is het om hiermee verspilling van materialen te verminderen. Het betreffen restjes meubelstoffen voor boxsprings en matrassen en de vulling is snijafval van tijken en matrassen. Het ontwerp en productie vinden plaats in Deventer, met de hand gemaakt door modinettes.

De kussens zijn alleen verkrijgbaar bij de Auping Plaza's in het formaat 38 cm x 38 cm voor € 39 per stuk. In de toekomst is het de bedoeling van beddenfabrikant uit Deventer om de collectie uit te breiden, met producten als nachtlampjes of pyjama’s.

 Links

www.auping.be
www.auping.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping

Gerelateerd nieuws
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden