Nieuwe exposanten en etalages op VPWI

Dinsdag 14 juni 2016

Bezoekers maken tijdens de komende editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) in Gorinchem kans op het winnen van een complete, ingerichte etalage. En er zijn nieuwe exposanten!
Nieuwe exposanten en etalages op VPWI

Zoals vorig jaar al bekend werd, is VPWI van het voorjaar naar oktober verplaatst.
De organisator van deze vakdagen, Evenementenhal, en styling- en etaleerbureau Studio Glas werken samen aan deze etalage-winactie. Tijdens de beurs staat er een ingerichte etalage op de beursvloer, ingericht met materialen van aanwezige exposanten op basis van expertise van eigenaresse Marieke Glas. Deze etalage wordt - in combinatie met advies voor de gehele winkel - als winactie weggegeven.

Debbie de Bruijn van Evenementenhal. “Wij willen hiermee de beursbeleving een extra impuls geven, zodat we bezoekers meer bieden bij een bezoek aan de beurs. Beleving is sowieso een belangrijk speerpunt voor de komende editie.”

Eerder maakte Evenementenhal al bekend dat tijdens VPWI Gorinchem het NK Woningstofferen plaatsvindt. Dat is de laatste jaren een vast onderdeel geworden van de vakbeurs.

VPWI is jaarlijks goed voor ruim 8.000 bezoekers. In 2016 vindt het driedaagse evenement plaats op 10, 11 en 12 oktober.

De afgelopen tijd is gebruikt om exposanten op het gebied van vloeren te werven en uit te breiden met raamdecoratie en wandbekleding. Het aantal was eind mei verdubbeld naar bijna 40 exposanten, waaronder een aantal terugkomers en ook geheel nieuwe namen. De voorlopige deelnemerslijst is hier of hier in te zien.

 Links

www.evenementenhal.nl/vpwi

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, meubelbekleding, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, gorinchem, gorkum, vakdagen

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
╔litis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
Cotap met VT Wonen tapijt
Cotap heeft een nieuwe VT Wonen vloerkleden & tapijtcollectie ge´ntroduceerd op de vorige week gehouden VT Wonen & Design beurs in de Rai Amsterdam.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden