Nieuwe exposanten en etalages op VPWI

Dinsdag 14 juni 2016

Bezoekers maken tijdens de komende editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) in Gorinchem kans op het winnen van een complete, ingerichte etalage. En er zijn nieuwe exposanten!
Nieuwe exposanten en etalages op VPWI

Zoals vorig jaar al bekend werd, is VPWI van het voorjaar naar oktober verplaatst.
De organisator van deze vakdagen, Evenementenhal, en styling- en etaleerbureau Studio Glas werken samen aan deze etalage-winactie. Tijdens de beurs staat er een ingerichte etalage op de beursvloer, ingericht met materialen van aanwezige exposanten op basis van expertise van eigenaresse Marieke Glas. Deze etalage wordt - in combinatie met advies voor de gehele winkel - als winactie weggegeven.

Debbie de Bruijn van Evenementenhal. “Wij willen hiermee de beursbeleving een extra impuls geven, zodat we bezoekers meer bieden bij een bezoek aan de beurs. Beleving is sowieso een belangrijk speerpunt voor de komende editie.”

Eerder maakte Evenementenhal al bekend dat tijdens VPWI Gorinchem het NK Woningstofferen plaatsvindt. Dat is de laatste jaren een vast onderdeel geworden van de vakbeurs.

VPWI is jaarlijks goed voor ruim 8.000 bezoekers. In 2016 vindt het driedaagse evenement plaats op 10, 11 en 12 oktober.

De afgelopen tijd is gebruikt om exposanten op het gebied van vloeren te werven en uit te breiden met raamdecoratie en wandbekleding. Het aantal was eind mei verdubbeld naar bijna 40 exposanten, waaronder een aantal terugkomers en ook geheel nieuwe namen. De voorlopige deelnemerslijst is hier of hier in te zien.

 Links

www.evenementenhal.nl/vpwi

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, meubelbekleding, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, gorinchem, gorkum, vakdagen

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden