Reservoir Oak-collectie van Mflor

Donderdag 21 maart 2019

Duurzaamheid, ecologie en 'terug naar de natuur' zijn belangrijke thema’s in de nieuwe Reservoir Oak-collectie van Mflor.
Reservoir Oak-collectie van Mflor
Reservoir Oak-collectie van Mflor Reservoir Oak-collectie van Mflor

De Reservoir Oak PVC Collectie van Mflor is gebaseerd op eiken houten planken en verkrijgbaar in zes natuurlijke kleuren. Daardoor is de vloer volgens Mflor erg geschikt voor een interieur met een rustige en natuurlijke uitstraling.

 

De collectie bestaat uit stroken van 121,92 x 22,86 cm en heeft een dikte van 2,0 mm met een slijtlaag van 0,3 mm. De collectie is daarmee geschikt voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

 

Mflor, dat de collectie tijdens Domotex introduceerde, benadrukt dat de Reservoir Oak-collectie warm aanvoelt, geluiddempend is en voor een aangenaam loopgeluid zorgt. Daarnaast is de vloer zeer slijtvast, waterbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

 

De Reservoir Oak-collectie bestaat uit zes verschillende kwaliteiten, Lyn (72133),  Foxcote (72140, foto 1), Ardingly (72136), Chard (72141), Broad Fen (72138, foto 2) en Drayton (72143, foto 3). Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Bosgoed en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.Links

www.bosgoed.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, #mflor, #reservoiroak, #domotex, #domotex2019, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder
 
Interfloor in verwachting
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Egaline voor zandcement en anhydriet
Forbo Eurocol introduceert een egaline voor zandcement én anhydriet: sneldrogend en krimparm 924 Europlan Hybrid.
lees verder
 
Rigid-Core vloeren bij Meister
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden