Reservoir Oak-collectie van Mflor

Donderdag 21 maart 2019

Duurzaamheid, ecologie en 'terug naar de natuur' zijn belangrijke thema’s in de nieuwe Reservoir Oak-collectie van Mflor.
Reservoir Oak-collectie van Mflor
Reservoir Oak-collectie van Mflor Reservoir Oak-collectie van Mflor

De Reservoir Oak PVC Collectie van Mflor is gebaseerd op eiken houten planken en verkrijgbaar in zes natuurlijke kleuren. Daardoor is de vloer volgens Mflor erg geschikt voor een interieur met een rustige en natuurlijke uitstraling.

 

De collectie bestaat uit stroken van 121,92 x 22,86 cm en heeft een dikte van 2,0 mm met een slijtlaag van 0,3 mm. De collectie is daarmee geschikt voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

 

Mflor, dat de collectie tijdens Domotex introduceerde, benadrukt dat de Reservoir Oak-collectie warm aanvoelt, geluiddempend is en voor een aangenaam loopgeluid zorgt. Daarnaast is de vloer zeer slijtvast, waterbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

 

De Reservoir Oak-collectie bestaat uit zes verschillende kwaliteiten, Lyn (72133),  Foxcote (72140, foto 1), Ardingly (72136), Chard (72141), Broad Fen (72138, foto 2) en Drayton (72143, foto 3). Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Bosgoed en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.Links

www.bosgoed.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, #mflor, #reservoiroak, #domotex, #domotex2019, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder
Indoor en outdoor vermengen op Domotex
Het thema voor Domotex 2020 is Atmysphere. Dit woord staat voor alles wat zorgt dat vloeren bijdragen aan welzijn. De link met outdoor vloeren is hierbij snel gelegd.
lees verder
 
Ivo Schintz naar IVC
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden