SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor

Dinsdag 19 maart 2019

Interfloor is vorig week gestart met het introduceren van de nieuwe Toscane tapijtkwaliteit van Solution Dyed Nylon garen én de nieuwe Modern Wood-vinyl.
SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor
SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor

Werd vorige maand nog de ultrazachte Beverly gepresenteerd, nu volgt de duurzame Toscane-SDN: deze 100% polyamide (foto 1; links) is eenvoudig in onderhoud en heeft uitstekende vlekverwijderingsmogelijkheden. De garens (poolgewicht ca. 1.250 g/m2) zijn volgens Interfloor overigens eveneens uitzonderlijk zacht te noemen en biedt dus ook veel comfort, luxe en weldaad. Verkrijgbaar in veertien uni kleuren in zijdeglans (foto 2): van natureltinten tot okergeel, rood en chique antraciet.


De tweedraads hoog getwijnde gesneden pool garens zijn door en door geverfd en daardoor zeer goed bestand tegen zonlicht en gebruikssporen. Toscane is geschikt voor zwaar residentieel gebruik en op trappen. Bij gebruik van bureaustoelen met zwenkwielen verdient het toepassen van een transparante Jumbo Projectmat de voorkeur, ook voor ergonomische optimalisatie. Adviesverkoopprijs: € 134 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 33,50 per m²).


Modern Wood (foto 1; rechts) is een nieuwe praktische en vochtbestendige pvc-vloer op 400 cm breed met natuurlijke uitstraling. Deze 'Natural Look and Feel'-houtcollectie bestaat uit elf houtdessins (foto 3): van licht essen tot donker eiken. Voor een Scandinavische tot klassieke look. De coating geeft het vinyl een realistisch uiterlijk en harde natuurlijke touché. De toegepaste Slip Restraint R10 toplaag geeft de vloer een goede grip zelfs als de vloer vochtig is. Met een gebruiksclassificatie 23/31 is deze vloer prima geschikt voor zwaar residentieel gebruik.

De 100- en 200-serie hebben een fraai dessin met robuuste planken van 150 cm lang bij 20 cm breed. De 300-serie heeft fijnere planken van 120 x 16,7 cm die in de juiste richting gelegd een ruimte optisch groter zullen maken (foto 4).

Zoals gebruikelijk bij vinyl is de vloer tevens aangenaam comfortabel, warm, zacht aan de voeten, geluidsabsorberend en akoestiek verhogend, mede dankzij de toegepaste Compact Back. In vergelijking met andere vloeren is deze zeer betaalbaar en gemakkelijk en snel te leggen. Adviesverkoopprijs: € 59,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 14,75 per m²).

 

Binnenkort volgt nog een Modern Stone serie.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/
www.interfloor.nl/toscane-sdn-tapijtcollectie/
www.interfloor.nl/modern-wood-vinylcollectie/
www.interfloor.nl/collectie-vinyl/?product=modern-stone-verwacht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, hoogpool, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, enonyl, sdn, solution dyed, garen, wol, karpet, vloerkleed, kleed, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #toscanesdn, #modernwood, #modernstone

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden